1 °C Stjordal, NO
28/01/2020

Truet med å drepe dørvakt og hans familie

Var overstadig beruset da han ble kastet ut fra utested

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

En mann i 20-årene fra Meråker truet en dørvakt på et utested i Stjørdal om at han skulle drepe både dørvakten og familien hans. Hendelsen skjedde på høsten 2017. I romjula samme år truet han en politibetjent på livet da han ble dimittert fra arresten. I løpet av  to måneder ble han også stanset av politiet for å kjøre uten bil uten gyldig førerkort. Nå har mannen møtt i Inntrøndelag tingrett og fått sin straff.

De to alvorligste hendelsene i tiltalen var truslene mannen rettet mot politibetjenten og trusselen mot dørvakten og hans familie. Foranledningen til det siste var at Meråker-mannen ble kastet ut fra et utested fordi han var overstadig beruset. Det oppsto en diskusjon mellom de to, og tiltalte uttalte blant annet at han skulle drepe dørvakten og familien hans og at han visste hvor de bodde. Mannen erkjente forholdet i retten, men kunne ikke huske hendelsen.

Trusselen mot politibetjenten gikk på at hun skulle dø dersom han og kameraten ble stoppet av politiet på veien hjem fra politiets arrest. I retten uttalte mannen at det han hadde sagt hørtes skummelt ut.

Mannen var også tiltalt for å ha truet en mann med tapetkniv, men dette forholdet ble han frifunnet for.

«Normal» samlet straff for de forholdene mannen var tiltalt for ligger på 36 dagers fengsel heter det i dommen fra Inntrøndelag tingrett. I formildende retning ble det lagt vekt på at tiltalte har erkjent straffeskyld. Videre har saken hatt lang liggetid hos politiet. Samlet har den ligget inaktiv i 14 måneder. Etter en samlet vurdering i domsavsigelsen har retten kommet til at straffen i sin helhet gjøres betinget.

Les forrige sak:
Kaptein Mats Røkke Holm (i midten) scoret to ganger da Stjørdals-Blink 2 tok sine tre første poeng. Her jubler han sammen med sine jevngamle 2001-modeller Jakob Rømo Skille (t.v.) og Karl Martin Rolstad. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)
Endelig kunne også andrelaget juble

Namsos hadde full pott - ble slått 5-1 av Blinks nest beste

Close