10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

To personer angrep ukjente med jernstang

– Ingen relasjon mellom de som angrep og fornærmede

(Illustrasjonsfoto)

– Ingen relasjon mellom de som angrep og fornærmede.

Det var i 0200-tiden natt til fredag politiet fikk melding om to personer som var blitt angrepet med jernstang like utenfor Stjørdal sentrum.

Da politiet ankom hadde de to mennene forlatt stedet, men bilen ble funnet utenfor adressen til den ene av av dem. Den ene er mann i slutten av 20-årene, mens den andre er i slutten av 30-årene, og begge ble arrestert og sendt til sentralarresten i Trondheim.

– De to er godt kjente av politiet, og det ble iverksatt etterforskning. Begge ble kjørt i sentralarretsten, og vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Stian Aalberg, hos politiets operasjonssentral.

De to fornærmede som ble angrepet med jernstangen, ble ikke skadet.

– Begge ble tilsett av ambulanse og var ikke skadet. Det skal ikke være noen relasjon mellom mistenkte og fornærmende. Det er for tidlig å si om dette er umotivert vold, men håper å få et klarere hendelsesforløp etter avhørene, sier Aalberg, til Stjørdals-Nytt, fredag morgen.

Politiet la ut denne Twitter-meldingen fredag morgen.

– Politiet har pågrepet to personer etter trusler om vold. De to mennene er kjørt inn til sentralarresten, skrev politiet på Twitter klokken 04.40 fredag morgen.

Les forrige sak:
Koronasmittet tok bussen: Kommunen oppfordrer til testing

Har man tatt en av følgende avganger oppfordres man til testing snarest

Close