12 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Turløp i Remarka

STJØRDALSLØPET FOR 3. GANG: - Nå står vi klar til å arrangere Stjørdalsløpet for 3. gang kommende lørdag 1. september, sier f.v. Lars Rune Johansen, Arve Stokke, Nina Kolstad og Olaf Lydvo som i 2010 arrangerte løpet for første gang. (Arkivbilde)

 

– I dette 3. året håper vi på rekord når det gjelder oppslutning. Det er gjort en grundig jobb med teminlister, aviser, e-mail og omtale av arrangementet, sier Arve Stokke som forteller at det er start på den 13 km lange løypa for mosjonister fra klokka 10.00. Rett før konkurranseklassen starter 12.00 vil det være åpning ved varaordfører Ole Hermod Sandvik som stiller opp i løperantrekk:

 

 – Denne fine turen vil jeg ha med meg, sier han.  

 

– I år har vi kutta ut den korte løypa. Arrangementene de to første årene viste liten interesse. Derfor er det i år kun den lange løypa på 13 km som gjelder. Fra Remyra Grendehus går løypa fram mot Liavatnet der den fortsetter langs sørsida og opp forbi Litjtrøa. Løypa fortsetter til Skarsjøen og videre forbi Husåsen, ned til Hessjøen og tilbake til Remyra. Det er utført kantslått og forholdene langs løypa er veldig fine, sier Arve Stokke som tilføyer:

 

– Det er deltakerpremier til alle og fine uttrekkspremier ved siden av premiering i konkurranseklassen som i fjor hadde deltakelse av Niklas Dyrhaug. Da satte han løyperekord. Vi vil også ha en stand fra Selbusport som selger sko og tekstiler.

 

– Påmelding?

– Det er praktisk med alle som bruker nettet to påmelding: «www.stjordalslopet.no». Her finnes også all informasjon. De som ikke bruker nettet kan melde seg på startdagen; det er ikke noe problem.

 

Løpet er en allianse mellom Stjørdal Friidrettsklubb og Stjørdalsløpet, sier Arve Stokke som sammen med sine medarrangører håper at riktig mange benytter anledningen til å delta i den flotte traséen – hjertelig velkommen!

 

 

Les forrige sak:
Spill med oss sier foran f.v. Atle Stene, Oddgeir Røddesnes, Eldri Høgåsen og Sissel Austad.
Forbereder høstkonsert

  Vi ønsker flere som kan være med i korpset, dette […]

Close