11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Turneringsveteran klar for cup nummer 32

I helga er det fotballen som herjer i NM-bygda

PÅ´N IGJEN: Kjell Steinar Grytbakk (78) har vært i bresjen for Magnar Lundemos Minnecup i alle 32 årene turneringen har blitt arrangert. Til helga er det på´n igjen for Grytbakk og 30-40 andre frivillige. PÅ´N IGJEN: Kjell Steinar Grytbakk (78) har vært i bresjen for Magnar Lundemos Minnecup i alle 32 årene turneringen har blitt arrangert. Til helga er det på´n igjen for Grytbakk og 30-40 andre frivillige.

Sist helg var det ski-NM som preget Meråker. Denne helga er det fotballen som ruller da det er klart for den 32. utgaven av Magnar Lundemos Minnecup.

Minnecupen er virkelig en tradisjonsbærer i bygda, og den fremste tradisjonsbæreren av alle er Kjell Steinar Grytbakk som fronter arrangementet for 32. gang.

– Jeg er ikke leder av komiteen lenger, men er med og bidrar litt da, sier Kjell Steinar Grytbakk. Ildsjelen og den tidligere rektoren brenner for Magnar Lundemos Minnecup og fredag kveld sparkes den i gang igjen.

– 30 lag fordelt på seks puljer, forteller Grytbakk, som særlig er glad for at Ranheim er tilbake i minnecupen med to lag. – Vi vet ikke helt hvilke spillere de kommer med, men antakelig ikke de aller beste, sier Grytbakk.

Han er også spent på hvilket mannskap Munkholmen kommer med.

– Per Ivar Staberg, den velkjente dommeren, er lagleder for Munkholmen og det ryktes at Petter Northug junior er aktuell for spill. Staberg skal forresten dømme også, sier Grytbakk.

Coop Storlien artikkelnivå

Stjørdals-Blink stiller med to lag i cupen, men det er ikke mange spillere fra A-stallen med. I tillegg har Lånke to lag og det samme har Neset. Fram, Aasguten, Selbu, Tangmoens juniorlag, Hegra, Vikvarvet og selvsagt arrangørklubben Varden er også å finne inne i Meråkerhallen førstkommende helg.

 

 

Les forrige sak:
To biler har vært involvert i en trafikkulykke i krysset mellom Stokmovegen og Ole Vigs gate. (Foto: Paal Larsen)
Trafikkuhell i sentrum

En person sendt til legevakt etter krasj

Close