16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Tydalinger i VM snøscootercross

|| ||

Fra Jonas har vi fått en liten beskrivelse av hans finaleløp.

Før har det vært 3 finale heat i VM, men i år var det gjort om til 1 finale heat, så her var det bare å satse alt i ett heat! 

I finalen fikk jeg en litt dårlig start, og ved passering like etter start var jeg nr 14, men tapte noen plasseringer i løpet av den første runden. Så var det bare å begynne oppkjøringen! Kjøringen fungerte bra, og jeg følte jeg hadde god kontroll på kjøringen, og fant endelig en god flyt.

Sikten var et kapittel for seg selv, og kan sammenlignes med å kjøre bil i regnvær, uten vindusviskere! Været var fint, men snøen var veldig bløt, siden det regnet dagen før, og det var 4-5 plussgrader hele finaledagen. Så hver gang jeg lå bak en annen fører var det nesten umulig å se, men selvsagt, det var like forhold for alle

Jeg klarte og komme meg opp til en 11 plass før finalen var over, og det må jeg si meg fornøyd med. Hadde satt meg mål om å komme topp 10, men med luftambulanse tur forrige helg, og stiv rygg og ikke fått trent noe uken før VM, mener jeg det gikk så bra som det kunne gå.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Les forrige sak:
||
Skatvaling ble Norgesmester i skiskyting

Vanskelige værforhold og sterk vind på tvers av skytebanen ødela skytingen […]

Close