15 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Uavgjort i toppkampen

MÅLSCORER: Junior Acquah Nyenetue var en viktig bidragsyter for Stjørdals-Blink i lørdagens kamp borte mot Tiller. Nyenetue la på til 2-1 etter en halvtime, men utligning ved Ivar Unhjem sørget for 2-2.

 

Blink stilte uten Nedzad Sisic, som sto over kampen på grunn av gule kort, og det var spennende å se hvordan laget ville greie seg uten toppscoreren mot det som er en av opprykkskandidatene. Selvtilliten til Blink-laget var det ingenting å si på etter tre strake seiere mot Ranheim 2, Rosenborg 3 og KIL/Hemne.

 

Det var Tiller som tok ledelsen allerede etter to minutter på Gruva kunstgress på Melhus. Rune Langørgen satte inn 1-0 for vertene. Stjørdals-Blink reiste seg etter den tunge åpningen, og Jens Olav Rolstad gjorde et fint forarbeid etter 21 minutter og satte et skudd rett på keeper. På returen var Arnt Kristian Skogan på plass og satte inn sitt tredje mål på tre kamper. Blink ga seg ikke med 1-1 og halvtimen var spilt da Junior Acquah Nyenetue fosset gjennom Tiller-forsvaret og satte sikkert inn 2-1.

 

Tiller jaktet utligning i andre omgang, men i likhet med kampen mot KIL/Hemne sist helg lå Stjørdals-Blink bra defensivt og hindret hjemmelaget i å få til etablert spill. Spesielt høyreback Joakim Berg Fornes imponerte, i likhet med midtstopper Ivar Sandvik, som nå virkelig har spilt seg opp etter vinterens skade og en noe svak sesongåpning. Bortelaget hadde også flere muligheter til å øke ledelsen, men fire minutter på overtid mistet de ballen i angrep og Tiller kom på et siste angrep. Det resulterte i utligning fra Ivar Unhjem og dermed sluttresultat 2-2.

 

Alt i alt var nok ett poeng til begge lag rettferdig, og Stjørdals-Blink har all mulig grunn til å være fornøyd med nok en gang å ta poeng fra et topplag på bortebane. Toppkampene kommer på rekke og rad, og førstkommende fredag er det en gammel kjenning, nemlig Verdal, som kommer på besøk til Nye Blinkbanen. Da lagene møttes i andre kvalifiseringsrunde til cupen 1. april i år vant Blink for øvrig 3-1.

 

 

Les forrige sak:
«Brukskunst» i Hommelvik

  Utrolig mye flott å se på utstillingen som Anne Mette […]

Close