-3 °C Stjørdal, NO
28/03/2020

Uavgjort mot Levanger

Målscorer for Fram Stian Stokke og Fram-spiller Marius Wettre
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Generalprøve før sesongstart

Som en generalprøve før sesongstart i 1. divisjon for junior hadde Levanger bedt om å få en treningskamp mot Fram. Det ble til at Fram fikk suplementere med et par seniorspillere for å få litt ekstra kamp trening hos dem også, noe som var greit for Levanger. Da kampen startet så var det Levanger som fikk styre litt vel mye det første kvarteret, noe av grunnen til dette var helt tydelig at Fram-spillerne brukte tid på å venne seg til underlaget og forholdene. Men det er et problem som vi har slit med tidligere i vinter også. Det å være skjerpet da dommeren blåser i gang kampen er særdeles viktig og forhåpentligvis noe vi ikke skal slite med med når sesongenstarter den 14. april.

 

Fram styrte kampen

Etter den litt ufokuserte starten kom Fram mer og mer inn i kampen, og etterhvert var det vi som styrte det meste av spillet. Vi kom i gjennom på begge kantene flere ganger, men vi var ikke flinke nok til å flytte frem folk i feltet for å ekspedere innleggene i mål. Dermed var det mange sjangser som gikk bort uten at vi hadde fått avsluttet angrepene og da kunne Levanger komme på kontringer, det ble mye løping begge veiene som resultat av dette. Etter en halvtime fikk vi vår største sjangse i 1. omg da Håkon var i gjennom mot keeper, men forsøket ble avverget. Mot slutten av omgangen var Levanger farlig nære å slippe til. De kom på et par kontringer etter hverandre som fort kunne endt med scoring, men takket være et par gode redninger av Espen gikk lagene til pause på 0-0.

 

I 2. omgang var Fram  litt klarere på at vi måtte øke balltempoet betydelig med tanke på underlaget og det fikk Fram grunn til. Fram spilte ofte opp fra forsvar og langt opp på midtbanen, men den siste tredjedelen av banene sliter Fram fortsatt med og det ble mange unødvendige balltap som resultat av dårlig kommunikasjon og presisjon. Levanger hadde nok fått noen konkrete beskjeder for de gikk ut med en helt annen innsatsvilje enn i 1. omg. Duellspillet på midten ble tøffere og det var Levanger som sto frem som de som hadde mest «trøkk» og vinnervilje. Når de vant ballen gikk den oftest mot de raske vingene, enten i fot eller i bakrom. Her var Fram-forsvaret flinke til å demme opp og få tatt kontroll på situasjonen før det ble farlig.

 

Levanger disiplinert bakover

Men da det gjensto 20 minutter av kampen kom Levanger i gjennom på venstresiden og skaffet frem en corner etter at et innlegg ble blokkert. Corneren ble slått mot førstestolpe der det ikke sto noen Fram-spillere, men en av Levangerguttene løp seg fri og headet ballen i mål via tverliggeren. Humøret sank litt og Fram fortsatte å miste mye ball før Fram fikk avsluttet angrepene. Heldigvis klarte forsvaret å stoppe det meste som kom av kontringer etter labert angrepsspill. Levanger var disiplinerte bakover og jobbet sammen som et lag. Det gjorde det bare enda vanskeligere å få utligningen vi hadde gjort oss fortjent til gjennom kampen. Heldigvis har vi spillere på laget som kan få til en ting eller to på egenhånd. Etter en ballmist rett utenfor Levangers sekstenmeter, endte ballen opp hos Stian Stokke på 25 meter. Han la ballen til rette og tok sjangsen. Ballen gikk i en fin bue rett over fingertuppene på keeperen, via tverliggerene og ned i mål!

 

Jevn kamp

Fem minutter senere blåste dommeren av kampen og det endte 1-1. Levanger hadde levert god motstand og viste at de kommer til å bite i fra seg i 1. divisjon. Fram fikk igjen en pekepinne på at de har tatt et bra steg i riktig retning når det gjelder oppspill og å holde ballen i laget, men også på hva Fram sliter med. Duellspillet i dag var noe som det trengs å ta tak i før sesongen starter og markering på defensiv dødball Fram må bli bedre på.

Når er det ikke lenge igjen til seriestart! Juniorene sparker i gang 1. divisjon borte mot Byåsen på søndag klokken 11.00. A-laget skal ha en treningskamp til før alvoret starter hjemme mot Bjørgan den 14. april. Den går mot Meldal, men det er usikkert når og hvor kampen spilles.

 

Kilde IL Fram

Les forrige sak:
Jubilant Petter Green(99) fikk gratulasjoner av Ove Holme, John Øyan, Odd Fossland og Frode Rønning.
Spenstig 99-års dag

  Petter Green fylte 99 år torsdag 24. mars. På dagen […]

Close