3 °C Stjørdal, NO
20/10/2020

Undersøkelsene på ulykkesstedet er avsluttet

Fortsatt for tidlig å si noe om årsaken

Redningsmannskaper fant det savnede flyet ved Øian mellom Dalådal og Stordalen i Meråker. Nå er arbeidet på ulykkesstedet avsluttet. (Foto: Hallgeir Martin Lundemo) Redningsmannskaper fant det savnede flyet ved Øian mellom Dalådal og Stordalen i Meråker. Nå er arbeidet på ulykkesstedet avsluttet. (Foto: Hallgeir Martin Lundemo)

Ulykkesstedet i Meråker er frigjort og Havarikommisjonen returnerer til Kjeller.

Etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lensmannskontor sier at det fortsatt er for tidlig å si noe om en mulig årsak til den tragiske hendelsen som kostet brødrene Espen Andreas Holdnes Hoff (54) og Stig Harald Hoff (59) livet onsdag ettermiddag.

LES OGSÅ: Brødre omkom i flyulykken

– I dag fortsetter arbeidet med å gjennomgå funn fra ulykkesstedet og kartleggingen av hendelsesforløp. Vi har avsluttet arbeidet på stedet og området er nå frigjort, sier Sparby som i løpet av fredagen skal ha et oppsummerende møte med ekspertene fra Havarikommisjonen.

– Det vil gjennomføres et avsluttende møte med Havarikommisjonen, som returnerer til Kjeller i dag for å gjennomføre undersøkelser av flyet, sier Annar Sparby.

Les forrige sak:
(Illustrasjon: Nye Veier)
Kjemper om kontrakt på over 5 milliarder

Tre entreprenørgrupper ønsker å bygge ny E6 mellom Kvithamar og Åsen […]

Close