-3 °C Stjørdal, NO
26/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Ungdomsskoleelever smittet – nå blir det massetesting ved skolen

– Alle foreldre som har jobb i skole, barnehage eller helsesektoren må i karantene umiddelbart

Stokkan ungdomsskole.

Elever og ansatte satt i karantene.

– Vi har akkurat fått bekreftet at en elev på 8. trinn har testet positivt på korona. Det betyr at elever og ansatte i klassen nå er nærkontakt til smittet, skriver rektor Torbjørn Morset Størseth i en melding til foreldrene mandag ettermiddag.

Dette får konsekvenser

– De må sitte i karantene i 10 dager fra og med fredag 08.01.21. De må teste seg. Det vil bli organisert egen testing for disse, og dere vil få nærmere informasjon om hvordan denne skal gjennomføres. Alle søsken i barnehage og skole må i karantene umiddelbart, og må hentes hjem, skriver rektoren, og fortsetter:

– Alle foreldre som har jobb i skole, barnehage eller helsesektoren må i karantene umiddelbart. Dette er den foreløpige og umiddelbare informasjonen jeg har, som dere trenger for å ta nødvendige grep. Jeg kommer tilbake med mer informasjon, så snart den foreligger, skriver Størseth i meldingen.

En liten time senere sendte rektoren ut følgende melding til foreldrene:

Vi har i dag fått bekreftet at to elever ved skolen har testet positivt på korona. Det har medført at ytterligere to klasser er satt i karantene, samt noen ansatte. Foreldrene i disse klassene er varslet i egne meldinger.

 

Les forrige sak:
Det er oppstått tvist om flytting av aktiviteter i Selbu som engasjerer sterkt også innad i sanitetsforeningen. Styremedlem i Selbu Sanitetsforening, Inger Møllenhus, håper på en god løsning på utfordringen. Foto: Kjell Arnfinn Aune.
Flytting av eldresenter møter motbør

Sanitetsforeningen med klar beskjed i brev til kommunen

Close