-1 °C Stjordal, NO
29/01/2020

Unge stjerner skal på scenen

Aktørene i ungdomsrevyen på Skatval deler hele 18 revynummer med sitt publikum

De har hatt en hektisk uke med øvelser før fremføring av ungdomsrevy på Skatval. Her ser vi noen av aktørene. Foran fra venstre i grønne skjorter: Magnus Alstad, Lucas Steinvik, Mina Bolme Berg, Frida Dybdal, Guro Kvarving, Sigrid L. Boschma, Alva Eidsaune og Sigrid Dybdal. Bak i orange skjorter: Thea Hopland, Malin Fasteraunet Fløan, Emma Vik, Leah M. Lyngvær, Guro Holmquist, Veronica Borgan, Hannah E. Baar-Hagen, Mari Emelie Storstad og Birk Myhre. De har hatt en hektisk uke med øvelser før fremføring av ungdomsrevy på Skatval. Her ser vi noen av aktørene. Foran fra venstre i grønne skjorter: Magnus Alstad, Lucas Steinvik, Mina Bolme Berg, Frida Dybdal, Guro Kvarving, Sigrid L. Boschma, Alva Eidsaune og Sigrid Dybdal. Bak i orange skjorter: Thea Hopland, Malin Fasteraunet Fløan, Emma Vik, Leah M. Lyngvær, Guro Holmquist, Veronica Borgan, Hannah E. Baar-Hagen, Mari Emelie Storstad og Birk Myhre.

Aktørene i ungdomsrevyen på Skatval er klar til å dele hele 18 revynummer fra scenen med sitt publikum. Fredag kveld er det premiere på Skatval Samfunnshus.

Det gror veldig godt i revymiljøet på Skatval for tiden. Rekrutteringen kan være sikret også for Skatvalsrevyen i årene fremover. Ungdommen strømmer til og viser store talenter i Skatval samfunnshus. Instruktørene har med Brit Fasteraune og Frøydis Dybdal for å legge forholdene til rette for en vellykket revy. Hele 15 voksne fra Skatvalsrevyen skaper grunnlag for at ungdommene skal lykkes på scenen.

– Nå har vi øvelser hele uka og fredag 8. november er den første forestillingen. Billettsalg skjer i døra med kroner 100 for voksne og 50 for ungdom, sier en av flere instruktører Terje Stamnes. Han er mektig imponert over deltakende ungdom. Aktørene har selv skrevet tekster, de har deltatt med kostymer og nå er de klare for «eksamen».

Ungdomsrevyen 2019 på Skatval har sjelden hatt så mange aktører. Fem nye kom inn i revyen denne høsten. Noen går i barneskolen, andre på ungdomsskole. To søstre Frida og Sigrid Dybdal er med, og mamma Frøydis jobber frivillig i kulissene.

– Vi synes revy er kjempeartig. Jeg skal være med på «Torsken», «Nei, Donald» og «Besøk til oldemor», sier Sigrid. Frida er aktør i stykket «Mor og datter» og «Teite mødre». Vi kan love møter med Rødhette, to mus i en ny tunnel og flueplager fra scenen.

Det er et stort apparat som kreves for å få revytoget på skinner, og denne gang tar ungdommen revyen på Skatval til nye høyder. Begge kvelder er det revystart klokken 19.00.

Les forrige sak:
Sterk røyklukt i sentrum

Noe "helt feil" hadde blitt kastet i ovnen

Close