15 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

«Ute av drift» snart i drift

Forviklingene blir bare større og større

LESER SEG OPP: Manus leses og pugges rundt øvelsesbordet. Nærmest til venstre og rundt bordet: Arild Mosleth, Øyvind Lyngvær, Malin Græsli, Pål Kjøsnes Aftret, Mats Ødegård, Marit J.B. Stokke, Mari Overvik, Roger Kjøsnes, Ove Jonny Kjøsnes og Trine Kjøsnes. (Foto: Privat)

26. oktober er det premiere for farsen «Ute av drift» i Vikvarvet samfunnshus.

Premieren er 26. oktober, så sånn sett er driften godt i gang i Vikvarvet samfunnshus der Ungdomslaget Ungbjørka setter opp forestillingen «Ute av drift». Nylig var det leseprøver og PR-sjefen, Sunniva Reitan, forteller om bra framdrift.

– Dette er en latterlig, fartsfylt og innholdsrik farse fylt med intriger og komplikasjoner, lover Reitan, som forteller at det etter premieren blir fest med Elvetuns orkester på scenen. Det spilles ytterligere tre forestillinger i midten av november.

«Ute av drift» er en farse som sneier innom det politiske liv og det oppstår merkelige og innviklede forviklinger.

– At det knyttes bånd på tvers av partigrenser er ikke noe nytt fenomen. Det uvanlige ved dette forholdet er at statsråd fra Høyre, Reidar Willien, har hemmelige stevnemøter med Jorunn Verde, partisekretær fra Rødt. Etter å ha varslet sin kone om at det blir kvelds- og nattarbeid i stortinget, ser Willien fram til det som skal være en hyggelig aften med Jorunn på en suite på Grand Hotell, forteller Reitan.

Sånn går forestillingen i Vikvarvet, og i god farse-ånd baller ting på seg og utvikler seg. Stort sett går det i den mer forvirrede retningen, og det skal bli mye å flire av i storsalen inne i samfunnshuset.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Tenåring frifunnet for sovevoldtekt

Retten lot tvilen komme tiltalte til gode

Close