15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Utklassingssifre

 

Det var aldri spenning i søndagens kvalifiseringskamp til G19 1. divisjon. Stjørdals-Blink ga seg ikke før de hadde slått Remyra 17-0.

 

Revansjelysten var stor hos både Blink og Remyra, etter henholdsvis 2-4 mot Heimdal og 0-6 mot Namsos i første kvalikkamp. Vinneren av søndagens oppgjør ville fortsatt ha en god mulighet til å kvalifisere seg til vårens 1. divisjon, mens taperen etter alle solemerker måtte basere seg på spill i 2. divisjon. Ingen hadde derfor råd til å tape kampen på Øverlands Minde kunstgress.

Det viste seg raskt hvem som tok kommandoen og var best. Ni minutter var gått da Sondre Hopmark Stokke la på til 1-0 for Stjørdals-Blink, og verre skulle det bli for bortelaget. Før det var spilt en halvtime hadde Blink scoret sju ganger, uten at Remyra greide å pynte på resultatet. Ved pause var stillingen hele 9-0. Sondre Stokke hadde puttet på to ganger til, blant annet på et straffespark, og Jørgen Sollihaug og Sondre Lauvås fikk også en scoring hver. Aller flest mål var det Hågen Mjøsund som sto for. 1993-modellen scoret fire av Blinks ni mål i første omgang, og skulle også få mer å juble for senere i kampen.

Coop Storlien artikkelnivå

Remyra måtte nå konsentrere seg om å begrense nederlaget, og kanskje også selv få noen scoringer. Men Stjørdals-Blink var fortsatt sultne på flere mål. Mjøsund og Stokke fortsatte rekka fra før hvilen, og sa seg ikke fornøyde før de hadde scoret totalt sju og fire ganger hver i løpet av 90 minutter. Adrian Krigsvoll Auran, Håkon Eide Saur, Kim Kvamvold og Håvard Sundt fikk også være med på moroa med sine scoringer. Til og med keeper Carl Petter Totland, som ellers hadde en svært rolig dag mellom stengene, fikk muligheten på straffe, men sisteskansen satte ballen høyt over mål. Det gjorde imidlertid ingenting. Oppgitte Remyra-spillere hadde resignert for lengst, og Blink kunne juble for storseier 17-0.

Dette betyr at Remyra spiller våren i 2. divisjon, til tross for at de fortsatt har igjen bortekamp mot Heimdal, mens Stjørdals-Blink har alle tiders mulighet til spill i 1. divisjon. De mange plussmålene gjør at uavgjort hjemme mot Namsos førstkommende søndag er det som skal til. Det er god grunn til å møte opp på Øverlands Minde og støtte Blink-laget, som strutter av selvtillit etter den flotte forestillingen søndag ettermiddag.

Les forrige sak:
Esso tilbyr chip-betaling

  STJØRDAL: Stjørdal Veiservice - bedre kjent som Esso i Innherredsveien […]

Close