6 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Utsetter pressekonferansen: – Foreligger flere prøver vi ennå ikke har mottatt svar på

Pressekonferansen utsettes til onsdag

Ordfører i Stjørdal Ivar Vigdenes.

Utsetter pressekonferanse til onsdag formiddag. 

Tirsdag klokken 13.00 var det planlagt pressekonferanse i Stjørdal. Én time før sendestart kom beskjeden om at den nå blir utsatt til onsdag klokken 14.00. 

Tiltak og anmodninger fra fredag 9. april opprettholdes inntil videre.

– Dette inkluderer at vi ber lokalbefolkningen minimere all sosial kontakt utenom egen husstand inntil ny beskjed eventuelt er gitt, opplyses det.

Begrenset og oversiktelig

I en pressemelding blir det forklart at det i løpet av helgen er blitt gjennomført mange tester, og foreløpige prøvesvar indikerer at det kan se ut som om mengde viderespredning fra festene i påskehelga er begrenset og oversiktlig.

– Det foreligger imidlertid flere prøver vi ennå ikke har mottatt svar på, herunder prøver som hvis de er positive kan ha et betydelig potensial for videresmitte og testbehov. Vi forventer å få svar på disse prøvene i kveld eller i morgen formiddag.

I tillegg til at situasjonen hos noen nabokommuner oppfattes fortsatt noe ustabil, ønsker kommunen derfor å avvente til onsdag før de går ut med eventuelle endrede tiltak og anmodninger.

Les forrige sak:
Daniel Øfsti (73) kan se at skogplantene har blitt tømmer. Nå skal plan for skog- og landbruk i Stjørdal kommune fremover utformes. (Arkivfoto: Arne Brunes).
Kommunen ønsker flere suksesshistorier fra landbruket

Nå skal det utarbeides en ny landbruksplan

Close