14 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Utslått etter straffespark

Dominerte stort i semifinalen, men fikk ikke ballen i mål

Stjørdals-Blink dominerte stort i banespill, men fikk ikke ballen i mål i løpet av kampen. Dermed ble straffesparkkonkurranse og en sur exit fra verdens største fotballturnering for Jakob Rømo Skille (fra venstre), Mats Røkke Holm, Håvar Dahl og de andre Blink-guttene. Stjørdals-Blink dominerte stort i banespill, men fikk ikke ballen i mål i løpet av kampen. Dermed ble straffesparkkonkurranse og en sur exit fra verdens største fotballturnering for Jakob Rømo Skille (fra venstre), Mats Røkke Holm, Håvar Dahl og de andre Blink-guttene.

Det ble en høydramatisk dag for Stjørdals-Blinks 17-årsgutter i Norway Cup. De mistet finaleplassen etter straffesparkkonkurranse.

Dagen åpnet på forrykende vis for Stjørdals-Blinks gutter 17-lag. De slo ut en av klassens store favoritter, Bordeaux fra Frankrike etter straffesparkkonkurranse. I semifinalen var det Stjørdals-guttene som led samme skjebne. Etter 2 x 30 minutter og 2 x 5 minutter ekstraomganger sto det fortsatt målløst og det i en kamp der  Stjørdals-Blink dominerte omtrent fra første til siste sekund. Men ballen ville ikke i mål og dermed måtte de ut i en ny straffesparkkonkurranse.

Med to bomskudd ble det tap 4-3 og dermed er det Nordstrand som får spille den direktesendte finalen på TV2 lørdag ettermiddag mot Djerv 1919. Stjørdals-Blink skal spille bronsefinale mot Strindheim, også det lørdag ettermiddag.

Marginer med først på dagen og marginer i mot til slutt; en plass i semifinalen i verdens største fotballturnering er uansett en stor prestasjon.

Les forrige sak:
FAMILIEKONSERT: D.D.E. starter konserten i Kimenparken søndag 5. august kl. 18.00. (Foto: Line Berre)
Trønderfest med D.D.E.

Søndag 5. august kl. 18.00 er det konsert med D.D.E. i Kimenparken

Close