7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Værnes økte 9,4 %

 

I mars reiste 3 652 679 passasjerer til eller fra en av Avinors flyplasser. Dette er en vekst på 8,8 prosent i forhold til mars i fjor.Innlandstrafikken til og fra Avinors lufthavner økte med 10,4 prosent og utlandstrafikken med 6,1 prosent. Værnes hadde økning på 9,4 %.

-De høye veksttallene skyldes også at påsken falt sammen med mars i fjor. Reiseaktiviteten er mindre i påsken, hvilket forklarer noe av veksten i mars i år sammenlignet med samme måned i fjor, sier pressesjef Sindre Ånonsen til Hangar.no.

Avinors største lufthavn, Oslo lufthavn, Gardermoen, hadde en vekst på 9,3 prosent i mars i forhold til samme måned i fjor. Stavanger lufthavn, Sola hadde 10,9 prosent, Bergen lufthavn, Flesland 10,3 prosent, og Trondheim lufthavn, Værnes 9,4 prosent. De regionale lufthavnene hadde i snitt en vekst på 5,7 prosent. På de minste lokale lufthavnene var veksten i snitt 7,6 prosent. Veksten i flybevegelser i mars var på 5,3 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Hittil i år har det reist over 9,6 millioner passasjerer til og fra Avinors flyplasser.

Les forrige sak:
Luffen Valle til Uptown

Luffen Valle kommer til Stjørdal og Uptown bar førstkommende helg! LuffenValle […]

Close