-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Valentins-lunsj med vellyd

Lunsjkonsertene i Kimen er populære

Åshild Mundal fylte lunsjen på Valentines-dagen med fin sang og pianotoner. Åshild Mundal fylte lunsjen på Valentins-dagen med fin sang og pianotoner.

På selveste Valentins-dagen kunne organist og organisator Gunnar Gustad ønske velkommen til en godt besøkt Stjørdal kirke torsdag formiddag. Det musikalske programmet besto av både ønsker om mer kjærlighet og lykkeønskninger.

Åshild Mundal er en godt kjent artist for oss stjørdalingene. Fra pianokrakken ga hun smakfulle eksempler på tekster og musikk som smøg seg inn under huden på publikum. Tekster og musikk fra blant andre John Lennon, Åge Aleksendersen, Lisa Nilsson og Bob Dylan var valgt med omhu for dagen, og som vanlig utsøkt framført med Mundals Luster-dialekt.

Organist Gunnar Gustad kunne presentere et relativt ubeskrevet blad fra Hegra, nemlig Hilde Johnsen Raaen, som spiller saksofon i Hegra Hornmusikklag og Hell Storband innimellom jobben som sykepleier i Stjørdal kommune. Johnsen Raaen kommer opprinnelig fra Arendal, men har bodd i Stjørdal noen år nå. Under lunsjkonserten framførte hun «Hymne» av Larsen, «Gabriels Obo» av Morricone og «Ut mot havet» av Fliflet Bræin. Etter en litt usikker start kom tonene smygende ut av instrumentet og akkompagnert av Gunnar Gustad ble det en fin framføring av kjent og kjær musikk.

Stjørdal kirke og kulturetaten inviterer til lunsjkonserter stort sett en gang hver måned,og publikum støtter godt opp om arrangementet. Ofte er det godt voksne mennesker som utgjør størstedelen av tilhørerne, men konsertene er åpne for alle og inngangen er gratis. Ønsker man å støtte arrangementene så er det en mulighet for å gi en gave ved utgangen. Neste konsert blir allerede torsdag 28. februar og da er det James Reed som kommer og opptrer i Stjørdal kirke.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Fem kjørte for fort i 70-sone

Politiet har vært ute på E14

Close