2 °C Stjørdal, NO
17/11/2019

Valgets kval for juletrekjøperne

Juletreselgere på rekke og rad i Kjøpmannsgata

MYE Å VELGE I: Juletreselger Per Steinar Brevik (t.v.) har hentet fram et smalt tre som Gerd og Kaspar Nogva vurderer å kjøpe. MYE Å VELGE I: Juletreselger Per Steinar Brevik (t.v.) har hentet fram et smalt tre som Gerd og Kaspar Nogva vurderer å kjøpe.

Gerd og Kaspar Nogva fikk se mange og fikk mange gode tips da de var på juletreshopping tirsdag.

På rad og rekke står juletreselgerne i Kjøpmannsgata i Stjørdal, og selv om plasttrærne har inntatt mange stuer, er det fortsatt gode dager for småfrosne selgere.

– Joda, det er bra med folk, sier Johan Bäcklund der han står og selger juletre for Bjerken Gård. Brage Røkke står bak juletredriften og Bäcklund antyder at de har over tusen juletrær som venter på kjøpere.

Gerd og Kaspar Nogva sjekket utvalget i hele Gågata og hos Per Steinar Brevik var de på leting etter et spesielt smalt tre.

– Om vi skal ha gran eller edelgran? Nei, det vi ikke ennå. Vi må se litt på det, sier Gerd Nogva.

Brevik, Bäcklund og flere andre har et rikt utbud å presentere, og de venter tålmodig på rushet når julaften kommer sigende stadig nærmere.

Hegra Spbank-Stilling

– Det blir lange dager, men det går helt fint det. Litt kaldt er det, men det er bare å bevege seg litt det. Det er trivelig å treffe så mange hyggelige folk, sier Johan Bäcklund.

 

Les forrige sak:
Meråkers ordfører Kari Anita Furunes og lensmann Kjetil Ravlo signerer en samarbeidsavtale i selskap med Arne Henrik Ulvin (bak t.v.) og Kent Robert Lundemo.
Først med politi-avtale

Målet er bedre forebyggende arbeid i alle kommuner

Close