8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Vamp spiller i Kimen

Det populære Haugesunds-bandet holder konsert i Storsalen fredag 7. februar

SUKSESS: Vamp har solgt over 1 million plater. Publikum kan vente seg en stor opplevelse i Kimen. SUKSESS: Vamp har solgt over 1 million plater. Publikum kan vente seg en stor opplevelse i Kimen.

Fredag 7. februar klokken 19.00 holder selveste Vamp konsert i Storsalen i Kimen.

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. Bandet kommer fra Haugesund og ble startet i 1991. I løpet av sin karriere har Vamp høstet mange troféer: Det er ti gullplater, tre platinaplater, to trippelplatina og hele fem Spellemannspriser ved siden av Prøysenprisen. De har solgt over 1 million plater.

Vamp spiller folkemusikk som slår godt an kombinert med viser og rock. Gruppen har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Akkurat som været på Vestlandet er det fullt av kontraster fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige.

Vamp består av Øyvind Staveland på fele, fløyter, vokal, bratsj og trekkspill;  Jan Toft på vokal og gitar; Odin Staveland på trommer, vokal, piano, perkusjon og trekkspill; Stian Tønnesen på gitar, mandolin, tenorbanjo og kor; Kjetil Dalland på bass og kor; Lars Erik Støle på orgel, trekkspill og kor.

Les forrige sak:
METER ETTER METER: Tone Bremseth stortrives blant stoffruller i alle farger og mønstre. (Foto: Siw Larsen)
Fra treningssenteret til systua

Tone Bremseth (58) har gjort syhobbyen til jobb

Close