17 °C Stjørdal, NO
09/08/2020

Vant 100.000 på bingo – nå blir jula ekstra god

Lykketallspotten havnet hos Aslaug på Hitra

Aslaug Solberg var den heldige og lykkelige vinner av lykketallspotten på 100.000 kroner på Radio Trøndelag. I dag fikk hun blomster og en diger sjekk av daglig leder i Radio Trøndelag, Thomas Küverling (t.h.). Kupongen hadde hun kjøpt hos butikksjef Bård Bagøien (t.v.) på Extra Hitra. (Foto: Jan Henrik Siraas)

Tirsdag kveld ble det fullklaff for en av Radio Trøndelags trofaste bingospillere.

– Det var kjempegøy å vinne så mye penger, sier Aslaug Solberg på Hitra. Torsdag fikk hun besøk av sjefen i Radio Trøndelag, Thomas Küverling, på Hitra. Den lønnsomme bingoblokken hadde hun kjøpt på Extra-butikken på Hitra, så det var naturlig at også butikksjefen der fikk besøk av lykketallsvinneren.

Solberg forteller at de er en venninnegjeng som hver eneste tirsdag kveld samler seg og får med seg radiobingoen på Radio Trøndelags nettradio og da blir det selvsagt mye sosialt samvær og litt skravling innimellom. Hva de uventede, men kjærkomne, 100.000 kronene skal brukes til har hun ikke helt klart ennå.

– Jeg har ikke tenkt så mye på hva jeg skal bruke pengene på, men det er jo snart jul så jeg skal unne meg litt ekstra, sier Aslaug Solberg.

Les forrige sak:
Tre menn dømt for bortføring og trusler om voldtekt

Frihetsberøvelse som varte i 45 minutter

Close