7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Vant konkurranse med storlaks

Litt treg start på sesongen, men nå blir det kanonforhold

Isak Almås vant lørdagens fiskekonkurranse under laksesesongåpningen. Isak Almås vant lørdagens fiskekonkurranse under laksesesongåpningen.
Isak Almås vant lørdagens fiskekonkurranse under laksesesongåpningen.
Isak Almås vant lørdagens fiskekonkurranse under laksesesongåpningen.

I forbindelse med åpningen av villaksens år ble det arrangert en fiskekonkurranse der Isak Almås fra Namsos gikk helt til topps med en rugg på 8,7 kilo han fikk i sone 4 i morgentimene.

Ikke nok med at han vant konkurransen, laksen var også personlig rekord for Isak Almås. Han går på sportfiskelinja på Grong videregående, og de skal nå stå på stand på Hembre resten av dagen.

Følg med på Laksebørsen her!

– Premien var to dagers fiske på Nordkringen, problemet er at jeg har eksamen disse dagene. Får vel enten satse på snille lærere eller kanskje grunneieren hjelper meg litt. Jeg prioriterer iallfall fiske, sier Almås.

– Var laksen grei å dra inn?

– Forholdene var litt vanskelige. Stor og kald elv, så det ble en heftig fight. Martin (Nilsen) hjalp meg på slutten, og det var også han som fikk håvet den. Nå går vi rundt på standen her og smiler fra øre til øre begge to. Jeg er allerede veldig glad i Stjørdalselva og de fine hølene her, jeg skal definitivt komme tilbake utover sommeren også!

Forøvrig har fiskerne på Hembre hatt en bra formiddag med tre lakser landet og noen kontakter utenom. Varmere vann og litt lavere elv i dagene framover vil nok gjøre at det løsner skikkelig i flere deler av elva.

Les forrige sak:
Mari Haugen Smistad med «Æ kjenne ein kar» ga sommervarme på Hjelseng.
Magisk sommerstemning på Hjelseng

Ny mulighet til en smak av sommer i kveld

Close