10 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Vant luksusbil – ba om å få det skriftlig

– Jeg trodde ikke på det, og tippet kanskje det var en P4-spøk eller noe

Brit Elin Uthus er naturlig nok jublende glad for å vinne en bil til 800 000 kroner i G-sports landsomfattende konkurranse.

Brit Elin Uthus fra Nordlandsfeltet i Stjørdal turte ikke helt å tro på at hun hadde vunnet en Jaguar til 800 000 kroner da markedsdirektøren i G-sport sentralt ringte for å informere om storpremien.

– Jeg trodde ikke på det, og tippet kanskje det var en P4-spøk eller noe. Jeg ba om å få det skiftlig, og fikk både en sms og en e-post som bekreftet at jeg var vinneren. Da måtte jeg begynne å tro på det, sier Uthus, smilende.

G-sport sentralt har siden april hatt gående en landsomfattende konkurranse som ga hver eneste kunde ett lodd pr. krone de handlet for, hvis de registrerte seg. Vinneren skulle få en Jaguar I-Pace til en verdi av 800 000 kroner, og trekningen foregikk lille julaften.

– Millioner av lodd

Hos G-sport i Torgkvartalet var gleden stor da fikk vite at en lokal kunde hadde vunnet luksusbilen.

– Vi synes det er stas at en av våre kunder vinner, og dette viser at det lønner seg å handle lokalt, sier Morten Uglem, assisterende butikksjef.

Han kan fortelle om stor interesse for konkurransen.

– Mange kunder vil gjerne delta på slike konkurranser, men ingen tror at de vinner. Litt flaks må til, og det var sikkert mange titalls millioner lodd i spill under trekningen, sier han. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Morten Uglem hos G-sport Stjørdal synes det er stas at den lokale kunden Brit Elin Uthus stakk av med hovedpremien til en verdi av 800 000 kroner.
Handlet hos naboen

Uthus vet ikke sikkert når vinnerloddet hennes ble kjøpt. Trolig ble det registrert av naboen Rune Maalø, som er butikksjef i G-sport-butikken i Stjørdal, rett før jul.

– Jeg handlet skiklær i julegave like før jul, og jeg husker handelen i lotteriet ble registrert av Rune. Det kan også ha vært tidligere i år, ettersom jeg har handlet her flere ganger. Jeg har egentlig ikke noe vinnerlykke. Det meste jeg har vunnet tidligere er et par hundre kroner i Lotto, sier Uthus.

I løpet av kort tid får Uthus bilen levert, og det gleder hun seg til.

– Jeg har vært og prøvesittet bilen hos Nardo Bil, og jeg har tenkt å beholde den. Da må E-Golfen jeg har i dag vike, sier hun.

Les forrige sak:
I kveld blir Anton TV-kjendis

Nå skal fem-åringen på 85 kilo bli alles bestevenn

Close