6 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Vant over 4,8 millioner Lotto-kroner: – Endelig ble det min tur

Lottomillionær fra Hegra

En mann fra Hegra vant nesten 5 millioner kroner i Lotto på lørdag.

Lottomillionær fra Hegra.

Årets 1. mai-feiring ble en ekstra spesiell merkedag for tre Lotto-spillere. De fikk sju rette tall, og vant 4 875 250 kroner hver.

En av dem var en mann fra Hegra.

– Er det mulig? Nå er jeg i sjokk her. Jeg satt og fulgte med på TV-sendingen, men ikke ante jeg at jeg skulle være en av de tre heldige. Jeg har spilt Lotto i alle år, men jeg har bare vunnet små premier. Nå ble det endelig min tur, utbrøt vinneren til Norsk Tipping etter at han fikk vite om gevinsten.

Dette var Lotto-tallene 1. mai, i stigende rekkefølge: 5 – 11 – 21 – 22 – 25 – 29 – 31.

Tok ikke telefonen

Mannen fra Hegra tok først ikke telefonen da Norsk Tipping ringte for å skulle gratulere med den flotte premien, men på andre forsøk svarte han.

– Ja, jeg så at dere ringte litt tidligere, men først trodde jeg at det var en som skulle selge meg noe. Da måtte jeg jo sjekke nummeret, og nå er jeg veldig glad for at du ringte meg opp igjen, sier den ferske Lotto-millionæren.

Måtte synke inn

Hva han skulle bruke premien på hadde han ikke helt klart for seg.

– Nei, dette må synke litt først. Men jeg har jo både kone og barn, så de vil nok nyte godt av premien, forteller vinneren, som for øvrig ønsker å holde seg anonym. En fem-ukers med vinnerkupongen ble levert på nett.

De to andre vinnerne kom fra Kyrksæterøra og Bergen.

Les forrige sak:
Falsk positiv prøve i Selbu – avblåser karantenetiltak

Avkrefter at fredagens test det er påvist smitte

Close