8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Vant tur til Boston

Linn Cecilie Solheim og Christopher Crofts (bildet) gleder seg til å reise til Boston.

Linn Cecilie Solheim fra Stjørdal vant en reise til Boston for to med Icelandair da hun deltok i Avinors påskekonkurranse. – Dette er en konkurranse rettet mot nedslagsfeltet til Trondheim Lufthavn Værnes. Avinor har ingen flyreiser å lokke med, men flyselskapene har villig sponset turer. Det er trukket ut fire vinnere med reise for to til New York, Praha og København ved siden av Boston som altså hadde en vinner fra Stjørdal.

 

– Jeg var inne på Avinors sider for å sjekke noen tider for ankomst. Da så jeg konkurransen og meldte meg på, forteller Linn Cecilie Solheim som får en travel sommer. For hun hadde for lengst bestilt en tur til New York sammen med kjæretsen Christopher Crofts: – Det er tidlig i juni. Det er ennå ikke avklart når vi reiser til Boston, men det er best å reise når Icelandair har direkte avgang til Reykjavik, sier hun som gleder seg til å få besøke den sagnomsuste byen Boston.

 

– I konkurransen var det også et finalespørsmål: Hva ønsker du deg på / hva kan Trondheim Lufthavn Værnes gjøre for at din reise skal bli enda bedre? Linn svarte på rim! Det slo godt an, sier forretningsutvikler Dordi Mortensen ved Trondheim lufthavn Værnes som er veldig godt fornøyd med oppslutningen omkring konkurransen: – Vi hadde satt bort selve gjennomføringen, men som følge av konkurransen har vi fått 15.000 flere henvendelser om nyhetsbrev. Og jeg rekner med at enda flere har svart. Dette er storartet! sier hun og ønsker Linn og Christopher god tur til Boston.

Les forrige sak:
Dugnad under Sommerfestivalen

Selbu Ballklubb har den største dugnadsgjengen under Sommerfestivalen i Selbu. Laget […]

Close