17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

Vant Tysklandtur med Shell på P4

Bente Welland ble nok noe overrasket da de ringte fra P4, hvor hun fikk beskjed om å pakke koffert og ta med mannen til Tyskland på 4-dagers tur.

 

Vi hadde for kort tid siden en artikkel på stjordalsnytt.no om DNV Fuel Fighter, som i samarbeid med Shell og P4 hatt en radiokonkurranse gående, med mulighet til å vinne tur til Shell Eco-marathon. Vinnerne ble morsomt nok foreldrene til en av årets teammedlemmer, Alexander Welland sine foreldre. De heter Bente Welland og Anthony John Welland, og er fra Hell. Dette er jo et bra sammentreff, og de vant med sin morsomme historie om en gang de gikk tom for bensin. Se saken her


En kort historie kan føre til mye. Bente Welland, i Lånke, hørte på morgensendingen i P4, der publikum ble oppfordret til å fortelle om en egenopplevd hendelse der bilen gikk tom for bensin. Konkurransen  var et samarbeid mellom radiokanalen og DNV Fuel Figther og Schell.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Historien som ble innsendt gikk ut på at da faren bodde i Kirkeveien, ble bilen stadig vekk tappet for bensin. Gode råd var dyre, og Bentes far  monterte en ringeklokke ved porten og i soverommet. Hver gang noen prøvde seg på porten for å komme fram til bilen, gikk alarmen med hele familien på utrykning.

 

I Tyskland får de selvsagt også teste effektiv kjøring med Schell FuelSave 1 Litre Callenge, og ikke minst se DNV Fuel Figther konkurrere og de gjeveste prisene.

 

Vi ønske familien en trivelig tur.

Les forrige sak:
Q vokser på kjempekartong

  Q-meieriene øker nå produksjonen av melk, etter at salget av […]

Close