3 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Vår mening: En historisk fredag

Stjørdals-Nytt sin lederartikkel onsdag 1. juli 2020

Endelig.

Fredag ettermiddag er det endelig klart for seriestart. På MUS Stadion Sandskogan, som den nå heter etter siste sponsorbidrag, står naboene fra Ranheim på motsatt banehalvdel.

En ekstremt lang forsesong har vært krevende for alle, og nå blir det en ekstremt tett kampsesong for Roar Vikvang og hans menn. Flere av de spillerne som var sentrale i fjorårets opprykksesong er på motstanderlaget fredag, og det er også en av utfordringene til Vikvang. A-stallen er betydelig forandret siden fjorårets jubelsesong, – så vil 30 seriekamper vise om den er tilstrekkelig forsterket. Aller største del av den viktige sentrallinjen i laget er imidlertid intakt, og det er viktig. Spørsmålstegnet der er storscorer Mats Lillebo som har sine skadeutfordringer.

LES OGSÅ: Kamplysten kaptein

Alle eksperter tipper Stjørdals-Blink nord og ned, og det er strengt tatt et godt utgangspunkt. Som i fjor skal Vikvang og hans gutter og menn slå nedenfra og opp. Resultatforventningene er ikke veldig høye, men vi håper at det knalltøffe programmet i starten gir en opptur og energiboost. I løpet av juli måned skal Blink spille seks kamper og blant annet møte samtlige tre lag som rykket ned fra Eliteserien i fjor. Det vil gi en solid pekepinn på hvordan sesongen kan bli.

Vi krysser alt vi har av fingre, oppfordrer alle stjørdalinger og værnesinger til å heie fra stuer og campingvogner og puber og hvor de enn måtte være, ettersom bare 200 får plass på MUS Stadion Sandskogan.

Det blir en helt annerledes sesong for Stjørdals-Blink Fotball og alle fotballengasjerte. Vi tror ikke på en reprise av fjorårssesongen som var en jubel fra ende til annen, men vi er selvsagt optimister og satser på at Vikvangs menn blir blant de 12 beste i Obos-ligaen som vil bety nok en sesong på nest øverste nivå i norsk fotball.

Lykke til Blink-gutter!

Les forrige sak:
Innlegg: Felles virkelighetsforståelse

Innlegg av Morten Harper (SV)

Close