1 °C Stjørdal, NO
24/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Vår mening: Gode lokale smaker inntar sentrum

Stjørdals-Nytt sin «lilleleder» onsdag 29. juli 2020

Lokale produkter fra regionen står i fokus når Trøndersk Matfestival i år tilbys i desentralisert utgave.

I nesten hver utgave av Stjørdals-Nytt skriver vi om lokale gårdsutsalg og matprodusenter. De popper opp, om ikke i hver krik og krok men med korte avstander mellom seg.

Lørdag vil en god del av disse sette sitt preg på Stjørdal sentrum, ettersom årets utgave av Trøndersk Matfestival blir annerledes. Annerledesåret gjør at arrangørene naturlig nok ikke kan samle hundretusener av matglade og -interesserte i Trondheim. I stedet blir det lokale arrangement i flere av de trønderske regionene, blant annet Værnesregionen.

Et betydelig antall lokalmatprodusenter blir å treffe i sentrum av Stjørdal lørdag. Og selv om dette bare er en liten del av alle kreative og dyktige produsenter og leverandører er det verdt å ta turen for å se, lukte og ikke minst smake på mye av det gode som skapes rundt oss.

En lukte- og smaketur i sentrum av Stjørdal lørdag vil også minne oss alle på viktigheten av å støtte opp under de veldig mange, små virksomhetene som hver eneste dag legger ned en meget betydelig innsats for å holde bedrifter og næringer i gang.

Les forrige sak:
Blink sjokkerte, men det holdt ikke inn

Stjørdals-Blink fortsatte å imponere og ledet 2-1 over Tromsø halvveis, men […]

Close