7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Var ute på oppdrag da alarmen gikk

Innsatslederen forteller om krevende slukkingsarbeid

Innsatsleder i Stjørdal brann- og redningstjeneste, Per Kristian Laugtug, forteller om et krevende slukkingsarbeid. Innsatsleder i Stjørdal brann- og redningstjeneste, Per Kristian Laugtug, forteller om et krevende slukkingsarbeid.

Deler av brannvesenet var ute på annet oppdrag da boligbrannen i Stjørdal sentrum ble varslet.

Innsatsleder hos Stjørdal brann- og redningstjeneste, Per Kristian Laugtug forteller at deler av styrken befant seg i Geving da alarmen om brannen i leilighetskomplekset i Stjørdal sentrum ble varslet.

LES OGSÅ: Alle gjort rede for etter voldsom boligbrann

– Vi satte raskt kurs mot leilighetsbrannen, med rekvirering av biler fra både Malvik og Stjørdal. Da vi ankom bygningen fikk vi først varsel om en savnet person. Krevende slokking ble satt i gang, og så kom heldigvis kontrabeskjed om at vedkommende var kommet til rette, sier innsatsleder Per Kristian Laugtug. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Brannmannskapene hadde en stri tørn med å få kontroll på brannen i Stjørdal sentrum tirsdag ettermiddag. (Foto: Dag Larsen)
Brannmannskapene hadde en stri tørn med å få kontroll på brannen i Stjørdal sentrum tirsdag ettermiddag. (Foto: Dag Larsen)

Like etter klokken 19 tirsdag kveld pågår kontroll av resterende bygningsmasse, og personell fra redningsetatene med politi og ambulanse kan på sikt trekke sitt mannskap vekk fra brannstedet. Det vil pågå slukkingsarbeid i flere timer framover.

LES OGSÅ: – Brannen utviklet seg svært raskt

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Liten gutt på avveie er tilbake hjemme

Ble funnet gående alene

Close