-1 °C Stjordal, NO
25/01/2020

Variert MiG Tautra 2011

28.-31.juli arrangeres familiefestivalen MiG Tautra igjen. MiG Tautra er i første rekke en musikkfestival som favner hele familien og alle aldersgrupper med sitt spennende og varierte program. I tillegg til musikalske godbiter arrangeres også interessante seminarer og mange ulike aktiviteter for store og små.

 

MiG Tautra er festivalen ”uten dørstokk og med ubegrenset takhøyde” og arrangeres på idylliske Tautra, midt i Trondheimsfjorden. Det er direkte vakkert å kjøre over Trondheims frukthage Frosta og ut til Tautra, men det blir også mulig å ta direktebåt fra Trondheim til årets MiG.

 

Det musikalske programmet er som vanlig variert, og består av en god blanding av kjente navn og nye spennende artister. Samuel Ljungblahd, Rita Eriksen, Gaute Ormåsen og Celine er noen av artistene, og flere navn finner du på våre nettsider. I samarbeid med Olavsfestdagene avsluttes MiG med en fantastisk gospelkonsert hvor en av vår tids største gospelartister, Kurt Carr, deltar sammen med sine Kurt Carr singers.

 

 

Årets seminar- og aktivitetsprogram er omfattende, og inneholder noe for enhver smak. Operasang fra slakk-line, sjonglering, spennende matopplevelser, gode seminarer, ballaktiviteter, frisbeegolf og standup er noen stikkord.

 

Mer info ligger på www.mig.no og vår facebookgruppe ”MiG – 2011”.

 

Velkommen på festival!

Les forrige sak:
Tippemidler fordelt

Nord-Trøndelag fylkeskommune har passert 30-millionersgrensen ved tildeling av spillemidler. Nord-Trøndelag har […]

Close