10 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Varmen skal gi blomster-opptur

Fulle drivhus venter på sommeren og kundene

Damene på Blomsterpryd er klare for å gi gode råd for å gjøre hagen vakker i sommer. Fra venstre: Margaret Haag, Nina Einan, Tone Julseth, Hege Fossmo og Berit Beitland Tollefsen. Damene på Blomsterpryd er klare for å gi gode råd for å gjøre hagen vakker i sommer. Fra venstre: Margaret Haag, Nina Einan, Tone Julseth, Hege Fossmo og Berit Beitland Tollefsen.

Blomsterdamene strevde med mai-været, men nå blir det virkelig blomstring

– Mai-været har vært veldig skiftende, så salget har vært litt tregere i år enn i fjor. Men nå satser vi på en fin juni og juli, sier Blomsterpryd-damene i Lånke.

De fem damene ved Blomsterpryd har hektiske dager. Sommervarmen er på vei og alle ønsker å pynte med blomster før sommeren. Og selv om mai-været har vært temmelig variabelt har de hatt mer enn nok å henge fingrene i.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Vi har drevet med innpotting, vanning og fornying av interiørbutikken sin. I interiøravdelingen er det gjort grep som skal få fram varene våre enda bedre, sier Tone Julseth ved Blomsterpryd.

I følge dem selv har de Trøndelags største utvalg i sommerplanter. Drivhusene i Lånke er iallfall fylt til randen med flotte, kraftige blomster av alle slag.

– Vi har de tradisjonelle amplene, men også mer trendy planter om du vil gjøre noe ekstra spennende med hagen i år, frister Julseth.

 

Les forrige sak:
Monika Foros (fra venstre), Andrea Ovesen Rakvåg, Kine Ingulfsvann og Daniel Rotmo slappet av noen minutter før de skulle i gang med den nest siste oppgaven under det regionale ambulansemesterskapet.
– Å delta gir oss en merverdi

"Raske Jenter" gjorde det bra under ambulansemesterskapet

Close