11 °C Stjørdal, NO
24/04/2019

Vårslæpp hos Jan Sakshaug sport

Kjell Lyng får her servert nystekt ørret av Jon Sakshaug.

 

Det er sesongstart for turer i skog og mark. Fiskestanga tas i bruk og teltet skal settes opp. Hos Jan Sakshaug sport as i Søndre gate inviteres det til vårslæpp på tredje året. Utvalget av turutstyr er som ellers rikt og mangfoldig når Sakshaug markerer vårslæpp dagene 19-21.mai.


Mange er allerede godt i gang med forberedelsene til årets tursesong. Det mest nødvendige skal med i sekken når fjellskoene inntas for nye eventyr i vår rikholdige natur. Jan Sakshaug og Jo Kristiansen har med sin stab kompetansen på topp når det gjelder faglig assistanse for en vellykket tur.

– Hos oss kan du legge turen innom for gratis råd enten det gjelder utstyr for turen eller bekledning. Disse vårslæpp-dagene flyttes noen av våre produkter ut av butikken. Vi inntar deler av parken bak rådhuset for telting og test av fiskestenger og turutstyr, forteller de to. Jan Sakshaug sport skilter med gunstige priser på messedagene under vårsleppet. Her gjelder det å sikre seg et friluftsutstyr som holder mål i varmen og under mer barske værforhold.

Coop Storlien artikkelnivå

Sesongstart for utfart

Våre innlandsvann ligger klare for nye opplevelser. En tur ut gir sjelefred for fjellvandreren, noe også de gamle pilegrimer visste å verdsette.  Jan Sakshaug sier turen uansett gjerne krever litt planlegging.

– Ta i god tid stilling til hva sekken skal inneholde før du legger ut på tur. Hos oss kan du spørre om råd enten det gjelder kokeutstyr, fjellsko, fiskeredskap eller bekledning.  Disse vårslæpp-dagene er en ypperlig anledning til å legge grunnlaget for en vellykket tur ute i naturen. Sørg for at telt, sovepose og sekk holder mål før du legger i vei i marka, presiserer Jan Sakshaug. For ytterligere å sikre deg gode valg før turen, har Sakshaug disse dagene med seg eksperter fra Primus, sko-leverandører, utstyrsleverandører sammen med egen faglig kompetanse.

 

Odd Ivar Knutsen instruerer i fluekasting på plena ved Sakshaug sport.

 

Der er vårslæpp-dager hos Jan Sakshaug sport dagene 19-21.mai. I butikken og ute har Sakshaug utstilt siste nytt innen friluftsutstyr, også kajakk og kanoer. Det blir demo-dager og gode vårslæpp-priser disse dagene i mai. Jo Kristiansen og Jan Sakshaug blant noen av utstillingene ute.

Les forrige sak:
Veteranmarkering på Værnes

Tjeneste utenlands for Norge:For Konge og fedreland   Ordfører Johan Arnt […]

Close