1 °C Stjordal, NO
23/02/2020

Vassbygd-veien endelig ferdig

Ingvild Kjerkol fikk æren av å klippe snoren for den ”nye” Vassbygdvegen. Her sammen med Brita Jerpstad.

 

Tålmodigheten er satt på utrolig mange prøver for folket som har brukt Vassbygdveen. For å synligjøre hvordan tilstanden har vært, viste Einar Edgar Bakken en filmsnutt som var tatt opp i april 1995. Filmen viste to biler fra Statens Vegvesen som kjørt seg fast i en gjørmete veibane. En vegskrape klarte å trekke bilene ut. Folket måtte imidlertid vente til 2012 før noe skjedde.

Kravet om en forbedret vei startet i 1982. Mange brev og avisoppslag har det blitt, men forsamlingen var svært fornøyd, og derfor villig til å glemme det som har skjedd tidligere. Ingvild Kjerkol kunne fortelle at det fram til 2020 er planlagt at alle fylkesveier skal ha fast dekke. Dette er en målsetting som fylkeskommunen har satt som viktig for veistandarden.

 
Trivelig
Grendehuset i Vassbygda var godt besøkt under veiåpningen. Nå gjenstår det å se om veifarende ikke misbruker den nye veistrekningen med stor fart. Hvis dette skjer vil det sikkert bli innført fartsbegrensninger.   
Beboerne i Vassbygda samarbeider godt. På møtet ble det orientert om bredband og bedre mobildekning. Her kunne varaordfører Ole H. Sandvik, fortelle litt om hva Stjørdal kommune kunne bidra med.
 
 

Les forrige sak:
Bilde Tydalsfestivalen, en av de få som gikk med overskudd. Kanskje er løsningen å satse på et bredere publikum.
Festivalsommer i pluss og minus

  Det startet med Sommerfestivalen i Selbu 22. – 24. juni. […]

Close