20 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

– Velkommen til julemesse

32 utstillere kommer til årets julemesse i Lånkehallen

Fire av de unge frivillige som arbeider med julemessa 2019 i Lånkehallen er fra venstre: Anna Kulsetås (10), Lisa Opem Uthus (8), Tiril Arstad Løvås (8) og Ida Aune Sjølstad (7). De er alle drillere i skolekorpset. Fire av de unge frivillige som arbeider med julemessa 2019 i Lånkehallen er fra venstre: Anna Kulsetås (10), Lisa Opem Uthus (8), Tiril Arstad Løvås (8) og Ida Aune Sjølstad (7). De er alle drillere i skolekorpset.

Lånke skolemusikk arrangerer søndag sin tradisjonelle julemesse i Lånkehallen.

Her blir det fine muligheter til å sikre seg årets julegaver. Unge drillere og musikere deltar for å skape den store messa i idrettshallen.

– Det er åtte år siden vi tok i bruk Lånkehallen til julemesse, skolemusikkens messe vokste raskt ut av gymsalen og i år kommer 32 utstillere med mange spennende julevarer. Det sier Lena Kristoffersen og Sissel Kulsetås, som utgjør to blant flere voksne som nå forbereder julemessa sammen med unge musikere og drillere.

– Hvilke overraskelser byr julenissen i hallen på denne gang?

– Alle som har besøkt oss tidligere vet at denne julemessa tilbyr fine tradisjonelle julevarer i mange kategorier. Mange av utstillerne våre har med sine varer fra sitt verksted eller som håndverk. Søm, strikk, tredreiing broderier og pyntegjenstander gjerne av høy kvalitet. Det blir salg av flatbrød og flere typer julemat. Vår tradisjonelle tombola med uttrekk av premier er alltid populær. Vi takker mange lokale givere fra næringsliv og private som har gitt nesten 250 premier, sier Lena og Sissel. Sammen med unge musikere og drillere, gleder de seg til å ta imot både utstillere og publikum kommende søndag i Lånkehallen. De to i komiteen påpeker at det er gratis inngang for alle.

– Blir det noe å spise for de på jakt etter julegaver og julemat i hallen?

– Kafeen i hallen denne søndagen selger både rømmegrøt og risgrøt. Vi har vaffel og kaker til kaffe og saft som drikke. Sammen med alt som selges av spiselige gaver i hallen, vil nok de fleste bli fornøyde med utvalg på matfronten. Det blir også underholdning fra oss arrangørene i Lånke skolemusikk. Søndag 17. november åpner dørene klokken 12.00 og messa varer til 16.00. Da skal nok mange ha rukket å fylle sine handleposer med varer, sier Lena Kristoffersen og Sissel Kulsetås.

Les forrige sak:
NYTT LANDSKAP: - Jeg ser fram til å møte en ny sommer i nye omgivelser takket være særdeles dyktige medspillere, sier gårdbruker Vegard Vigdenes som inviterer til åpen gård på Vigdenes Vestre tirsdag 19. november kl. 12-15.
Åpner nyfjøset

Vegard Vigdenes inviterer til åpen dag på Vigdenes Vestre

Close