10 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

– Velkommen til konsert

Varnes Vokal holder adventskonsert i Stjørdal kirke

- Velkommen til konsert i Stjørdal kirke med Varnes Vokal, Værnes Kantori og De’kor fra Meråker, sier May Edel Raaen (t.v.) og Randi Berg. – Velkommen til konsert i Stjørdal kirke med Varnes Vokal, Værnes Kantori og De’kor fra Meråker, sier May Edel Raaen (t.v.) og Randi Berg.

Varnes Vokal holder adventskonsert i Stjørdal kirke i Kimen søndag 25. november klokken 19.00.

– Dette er et samarbeid med Værnes Kantori og deres dirigent James Reed som spiller piano. I tillegg får korene selskap av gjester fra Meråker. Det er «De’kor» som kommer på besøk, sier May Edel Raaen og Randi Berg.

Konserten inneholder solistinnslag fra egne rekker i Varnes Vokal som har forsynt seg fra en rikholdig julemeny både på norsk og engelsk. Noen av sangene presenterer koret alene. Andre blir presentert i selskap med Værnes Kantori.

– Det betyr innslag som blant annet «Den store stjerna»; «Stille Advent»; «Hymne» og «Juleklokker»; «Sing Noél» med fransk inspirasjon og «O little town of Betlehem». Publikum kan se fram til innslagene fra Meråker. De tre korene vil i fellesskap fremføre «Deilig er Jorden» som en verdig avslutning, sier Raaen og Berg.

Varnes Vokal har nylig opplevd et stort tap gjennom bortgangen til korets leder Roar Aage Kjelsaas. Korets dirigent er hans kone Mary. På tross av sorgen vil hun likevel i tråd med Roars siste ønsker dirigere koret og gjennomføre konserten denne kvelden. Mary Kjelsaas har tatt på seg den oppgaven.

– Alle er hjertelig velkommen til årets adventskonsert i Stjørdal kirke, sier May Edel Raaen og Randi Berg.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Bil kjørte ned strømboks og havnet i hage

Bilen er borte, men politiet ønsker tips

Close