7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Vennatrø Gruppen nominert til filmpris

Filmen «Min by Stjørdal» er nominert under Big Screen Awards

NOMINERT: Vennatrø Gruppens fortelling om «Min by Stjørdal» er blant de fem nominerte for de beste reklamefilm vist på kino. Torsdag skal vinneren kåres på Vika Kino i Oslo. NOMINERT: Vennatrø Gruppens fortelling om «Min by Stjørdal» er blant de fem nominerte for de beste reklamefilm vist på kino. Torsdag skal vinneren kåres på Vika Kino i Oslo.

Vennatrø Gruppen fra Stjørdal er nominert til reklamepris på kino med filmen «Min by Stjørdal» i kategorien beste lokale reklamefilm i kommende torsdags Big Screen Awards på Vika Kino i Oslo.

Big Screen Awards er den årlige prisutdelingen for de beste reklamefilmer som er vist på kino. Det er fem nominerte filmer i kategorien beste lokale film. En av de fem nominerte filmene er filmen til Vennatrø Gruppen om «Min by Stjørdal». Filmen er produsert av Lockbox Film med kontoradresse Levanger.

I sin presentasjon er Lockbox Film «løsningsorientert, kreativ og velsmurt filmproduksjons-maskin. Med visuelt slående bilder skaper vi unike filmer preget av humor, spenning og action.

I samarbeid med kundene våre ønsker vi å videreutvikle deres egne ideer, men frie tøyler er alltid en utfordring vi tar på strak arm. Ingen prosjekter er for store eller for små, og kundens ønsker kommer alltid i første rekke.

Med fokus på godt håndverk og solid historiefortelling leverer vi profesjonelle resultater av høy kvalitet».

Mediedirektør Jarle Thalberg i GroupM er juryleder i den andre utgaven av Big Screen Awards og uttaler: – Vi har et meget sterkt kreativt felt som ikke minst fungerer godt i mørke kinosaler. Høy kvalitet preger finalefeltet. Det lages mye god lokal reklamefilm som målrettes mot kinopublikummet. I finalen har vi samlet mye av det aller, aller beste!

– Gjennomgangen av årets reklamefilmer viser at det ikke er noe i veien med kreativiteten i reklamebransjen på dette området. Mange filmer fortjener heder for kreativitet, sier salgsdirektør Vegard Kvalvaag i CAPA.

Bak Big Screen Awards står CAPA Kinoreklame og Media Direct Norge (MDN) som begge er representert i juryen.

Les forrige sak:
GJEV PRIS: Optiker Anne Marit Hegge hos Interoptik Stjørdal ble lørdag kveld kåret til «Årets kliniker».
Gjev pris til Anne Marit

Optiker Anne Marit Hegge er kåret til «Årets kliniker» i Interoptik-kjeden

Close