10 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Venter på gang- og sykkelsti


Beboerne er litt skuffet over den lange tiden det går før politikerne tar ansvar og sikrer trafikken for myke trafikanter. Det virker som at det eneste som hjelper er at det startes aksjoner for å få fart i saksbehandlingen. For folk som daglig skal på skolen og til barnehagen på Flora Oppvekstsenter er trafikkforholdene et stort problem.

 

Trafikk

Skoleveien er på den sterkt trafikkerte E14. Her dundrer tungtransport og andre biler i et stort antall forbi. Da er det ikke overraskende at barna som skal til barnehage og skole blir kjørt i buss, drosje og privatbiler.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Sykkelby

For en tid tilbake ble Stjørdal lansert som en sykkelby. Vi trodde at dette skulle bli en satsing på trafikkforholdene for myke trafikanter. Etter det vi kan konstatere er det lite som skjer på området gang- og sykkelveier sier Tordis Gresseth, Jorun Sørnes, Tove Kulseth, Solrun Almli, Erling Weydahl og rektor Jørn Konradsen. Her  sammen med barn fra Flora Oppvekstsenter. 

 

 


Les forrige sak:
Andreas Westerlund Strand, Magne Kjerkreit og Petter Skaufel synes politikerne må komme med reelle satser for halleie nå. De tre frykter for fremtidig hallsport og idrett om satsene settes for høyt i den nye Stjørdalshallen med tre baneflater som åpner 12.februar neste år.
Frykter høye hallpriser

De har tatt plass foran den nye hallen, leder i Stjørdals-Blink […]

Close