16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Veteranbiler åpner ny E6

 

På datoen tirsdag 1.oktober kjører de første bilene på firefelt-veien nord for Stjørdal sentrum. Den nye E6 mellom Havnekrysset og Kvithamar til en pris på omkring 200 millioner kroner, skal da offisielt åpnes for trafikk.

–        Vi er veldig glade for å få en slik forespørsel, og det er etter hvert mange medlemmer som har kjørbare veteranbiler i klubben vår. Biler av ulike merker og årsklasser vil delta denne dagen med åpning av ny E6, sier Herman Larsen som er sekretær for klubben som ble stiftet i 2005. Det var vegvesenet selv som henvendte seg til veteranklubben om de ville delta på den offisielle åpningen av ny strekning av E6 forbi Kvislabakken.

 

Snorklipp og gamle biler 

Tirsdag 1.oktober klokka 10. 30 er det offisiell åpning av nye E6. Det blir snorklipping og åpning med taler av blant annet statsråd Marit Arnstad.  Veterankjøretøyene starter i området Nordlandsfeltet og kommer kjørende over ny bro ut på E6. Bilene skal kjøre både i sørgående og nordgående felt.

Coop Storlien artikkelnivå

–        Vi kjører med våre veteranbiler fra Kvithamar ned til rundkjøringa i Havnekrysset og returnerer til området med ny bru ved Kvithamar der åpning skal foregå, sier Hermann Larsen og antyder rundt 15-20 kjøretøy på veien under denne markeringen når ny E6 åpner forbi Stjørdal gjennom Kvislabakken. Fra klubben stiller nok Jonny Sørmo, Ove Øian, Rune Sagen, Jan Borge Larsen og Jon Bentdal med egne biler denne tirsdagen1.oktober klokka 10.30. 

 

  

Les forrige sak:
Ole Andreas Moksnes fra Stjørdal og partner Miriam Olsen fra Fauske.
Danset finale i World Dance

  Ole og Miriam danset seg stadig oppover i konkurransen. De […]

Close