19 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Se Siri Bones-konserten i opptak – det kommer flere konsertgodbiter

Siri Bones er første artist på scenen fredag 17. april klokka 19

Siri Bones (til høyre) er først ut i en direktesendt konsertserie fra Søndre Kulturhjørne. Deretter følger Roar Nygård (fra øverst til nederst), Wanja Løvø og Henrik Fuglem.

Fire av de flotteste stemmene i regionen skal ha hver sin direktesendte konsert fra Søndre Kulturhjørne. Først ut er Siri Bones nå på fredag. Konsertene sendes direkte på s-n.no og Stjørdals-Nytts Facebook-side.

Direktesendte konserter har blitt en stor greie i koronatiden, og mange lokale artister har holdt liv i både spilleglede og delvis lønnskontoen ved hjelp av denne type arrangement. Nå er det klart for en konsertserie fra Søndre Kulturhjørne i samarbeid med Stjørdals-Nytt.

– Det var artig å få invitasjon til å bli med på dette, sier Siri Bones, som er første artist ute. Fredag klokka 19 står hun i front på en scene for første gang på noen år.

– Det blir et lite comeback, forhåpentligvis et comeback som varer, sier Bones.

Hun har slitt litt med stemmen, men nå er hun klar for å være frontvokalist igjen.

– Det blir en minikonsert på en knapp time. Det blir en god del Eva Cassidy-låter, men også litt hummer og kanari i tillegg, sier Bones.

Onsdag 29. april er det Roar Nygård som skal ha en lignende konsert, mens Wanja Løvø synger direkte torsdag 14. mai. Den fjerde, og siste i konsertserierekken, er Henrik Fuglem som synger direkte på s-n.no torsdag 28. mai.

Bak alle de fire vokalistene står Band of Confusion, og det er gitarist John Oddstein Aune som trekker litt i arrangementstrådene. I dette bandet har den dyktige selbyggen med seg tre andre av regionens aller beste musikere, nemlig Sven-Kristian Bakken på keyboard, Jan Inge Tjørhom på bass og Arne Skognes på trommer.

Konserten med Siri Bones ser du direkte på s-n.no og Stjørdals-Nytt sin Facebook-side fredag 17. april klokka 19. Streamingen starter klokka 18.45.

Les forrige sak:
Gladmelding om koronatilstanden

Samtlige seks som har vært smittet i Selbu er nå friskmeldte

Close