10 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Vi følger valget på s-n.no

Alt om valget finner du gratis på vår nettavis

Disse fire dekker valget i Værnesregionen fra minutt til minutt mandag kveld. Fra venstre: Frank Skaufel, Bjørn Helge Larsen, Kjell Arnfinn Aune og Geir Olav Flåan. Disse fire dekker valget i Værnesregionen fra minutt til minutt mandag kveld. Fra venstre: Frank Skaufel, Bjørn Helge Larsen, Kjell Arnfinn Aune og Geir Olav Flåan.

Valglokalene stenger i kveld klokka 20 og 21 i våre kommuner.

Den virkelige spenningen starter klokka 21 da de første resultatene blir offentliggjort.

Vi i Stjørdals-Nytt kommer til å følge valget, og valgresultatet, så tett som mulig i alle de seks kommunene i Værnesregionen. Her på s-n.no kommer vi til å publisere resultater, kommentarer og massevis av nyhetssaker fortløpende utover kvelden. Som alt innhold fra Stjørdals-Nytt, både på nett og papir, blir alt selvsagt gratis tilgjengelig for alle.

Redaktør Bjørn Helge Larsen og journalistene Kjell Arnfinn Aune og Geir Olav Flåan har i kveld forsterket redaksjonen med freelancejournalist og samfunnsviter Frank Skaufel. Disse fire vil på aller beste måte forsøke å gi deg det aller siste om valget i din kommune etterhvert som resultatene kommer.

Les forrige sak:
TRIVELIG KJØKKEN: - Vi kan glede oss over å arbeide på et lyst, moderne og trivelig kjøkken, sier kokkene Marte Wisth (t.v.) og Monica Sivertsen på Hjelseng gård.
Ny satsing fra gården

Hjelseng gård starter cateringvirksomhet

Close