17 °C Stjørdal, NO
09/08/2020

– Vi gjør Norge vakrere

Helge Jønland fra Jønland AS i Selbu viser frem bedriftens produkter på boligmessa

- SE VÅRE PRODUKTER! Helge Jønland fra Jønland AS i Selbu er stolt over å vise fram bedriftens produkter på helgas boligmesse i Stjørdalshallen. – SE VÅRE PRODUKTER! Helge Jønland fra Jønland AS i Selbu er stolt over å vise fram bedriftens produkter på helgas boligmesse i Stjørdalshallen.

Helge Jønland som har vært med i Jønland AS siden 1993 setter stor pris på å vise fram bedriftens produkter på boligmessa i Stjørdal.

– Jeg setter veldig stor pris på Stjørdalshallen som messeområde. Dette er en utmerket løsning som sikkert kan brukes oftere enn i dag. Her føler vi oss hjemme etter å ha bidratt med løsninger. Det sammen gjelder både Kimen og Stokkan ungdomsskole, sier Jønland.

Det er trivelig med ei lokal messe for Stjørdal og omegn. Her treffer du folk og slår av en prat som i beste kall kan ende med konkrete oppdrag. Nå er vi inne i en periode med god vekst og utreder vi nye alternativ for vårt videre liv.

Det betyr nye produksjonslokaler som vil være et stort løft for framtida. Det vil mangedoble produksjonen. Det er stor etterspørsel etter spiler i tak og vegg både til boliger og fritidsboliger, sier Helge Jønland som er en prioner når det gjelder produksjon av spiler:

– Vi var blant de første som klarte å skape en organisert og lønnsom produksjon av spiler. Derfor har Jønland AS blitt en velkjent merkenavn når det gjelder spiler. Det er moro å se at arkitekter henviser til spiler fra Jønland AS når de foreslår denne løsningen i sine nye boliger.

Med spilene får vi brutt opp det harde lydmiljøet og skapt bedre klang. Det er en glede å konstatere at både lokaler der vi har levert løsninger som Stjørdalshallen og Kimen er kjent for sin gode akustikk. (Artikkelen fortsetter under annonsen)

Vi holder fast ved slagordet «Vi gjør Norge vakrere» og har etter hvert oppnådd et markedet for våre produkter rundt omkring i hele landet, sier Helge Jønland og ser fram til ei livlig boligmesse i kontakt med mye folk.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Kranglefanter sendt i hver sin retning

Krangel i Stjørdal sentrum

Close