-4 °C Stjordal, NO
20/02/2020

– Vi gruet oss til resultatet

Slett ingen jubelstemning hos Frp

Stemningen hos Arild Gressetvold og de andre Frp-erne i Stjørdal var ikke helt på topp etter at valgresultatet forelå. Stemningen hos Arild Gressetvold og de andre Frp-erne i Stjørdal var ikke helt på topp etter at valgresultatet forelå.

Kun fem personer møtte på Fremskrittspartiets valgvake på Sportsbaren da resultatet for forhåndstemmene ble offentliggjort.

Der fikk Fremskrittspartiet en oppslutning på drøyt fire prosent, og til slutt endte de opp på 4,3 prosent som er en tilbakegang på 1,1 prosentpoeng fra forrige lokalvalg for fire år siden. Det betyr at partiet kommer inn med to representanter.

– Vi håpet på tre, men det er som forventet, sier Arild Gressetvold, partiets andrekandidat.

Snekker’n Boligmesse
– Skuffet

Han innrømmer at forventningene ikke var altfor høye.
– Det gikk som vi regnet med etter de siste meningsmålingene, og vi må bare innrømme at vi gruet oss til resultatet. Vi kan ikke si annet enn at vi er skuffet, sier han.

Skal ha innflytelse

Et styrket Fremskrittsparti drømte om å få større innflytelse blant posisjonspartiene etter årets lokalvalg. Blant annet ønsket de å overta varaordførerjobben og få en komitélederjobb. Det kan bli vanskelig etter tilbakegangen.

– Vi vil fortsatt ha stor innflytelse med to representanter, sier Gressetvold.

 

Les forrige sak:
De er fornøyde med dobling av kommunestyregruppa. SV i Stjørdal var i godt humør under valgvaken på Napoli mandag kveld. Fra venstre: Per Arvid Ravlo, Mette Simnor, Lars Ivar Fridtjofsen, Åse Lidal, Anja Ristad og Gudrun Lidal.
Opptur for SV

Dobler antallet i kommunestyret

Close