3 °C Stjørdal, NO
27/10/2020

– Vi håper å ha det første huset ferdig bygd til sommeren

Monica Sundal i Selbu Vekst tror de 12 nye tomtene på Tømra vil selges raskt

Monica Sundal tror tomtene på Tømra selges raskt. Monica Sundal tror tomtene på Tømra selges raskt.

12 nye tomter ligger ute og er klare for bygging på Nye Tømra Boligfelt, og den første tomten er allerede solgt.

– Vi håper å ha det første huset ferdig bygd til sommeren.

Monica Sundal i Selbu Vekst mener de nye tomtene som ligger som en forlengelse til det gamle boligområdet på Tømra, kan selges raskere enn vanlig.

– Det gamle boligfeltet i Tømra er blitt svært populært, og hus som legges ut til salgs går unna raskt. Normalt snakker man om en omløpshastighet på én tomt i året, men disse tomtene er så attraktive at vi tror de selges raskere, sier hun.

800 kvadratmeter store

Det er Høiby Eiendom som har utviklet området, mens Selbu Vekst står for salget.

Tomtene er ut fra dagens standarder romslige og ligger på rundt 800 kvadratmeter, og de får også utsikt utover Selbusjøen.

– Området her er ganske attraktivt ved at barnehagen ligger like ved husene og beliggenheten er god i forhold til pendling. Jeg brukte kun 20 minutter å kjøre fra Hell. Til skolen må elevene ta buss, men skolen ligger kun fire kilometer unna i Selbustrand, sier Sundal.

Tomteprisene ligger på mellom 625 000 og 675 000 kroner.

– I et slikt område er det ganske billig for en tomt, men de to første som signerer får de billigste tomtene til 500 000 kroner, sier hun.

– Selger en pakke

Selbu Vekst jobber for å fremme tilflytting til kommunen, og ikke minst legge til rette når nye familier slår seg ned i kommunen.

– Vi selger en hel pakke. Når det gjelder husbyggingen hjelper vi til både med dialogen til kommunen, knytter kontakt med banken og eventuelt husbygger, slik at de slipper å løpe til alle. Vi bidrar også i forhold til integrering i lokalsamfunnet og å finne jobb i Selbu, sier Sundal.

Les forrige sak:
Fikk melding om musikkstøy – fant narkotika

Mann i 20-årene er anmeldt

Close