2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

– Vi har aldri vært så sultne

Senterpartiet lover å innføre skolemåltid i løpet av neste periode

Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Senterparti-ordfører Ivar Vigdenes sparket i gang sitt partis valgkamp. Det gjorde han med å love ut et måltid til alle kommunens skoleelever.

– Sunn mat og drikke gjør at elevene lærer mer på skolen. Senterpartiet har fremmet forslag på Stortinget uten å nå fram så langt. Men vi kan begynne ved å være en kommune som går foran staten. Vi ønsker derfor i første omgang å komme i gang med et prøveprosjekt med egenandelsfinansiert skolemåltid for elever i skolen vår. Først må dette utredes, så kan det forsøkes, og så bør det gjennomføres. Beholder vi flertallet, så vil det bli gjennomført, lovet ordfører Ivar Vigdenes da han snakket til  partiets listekandidater mandag kveld.

– Dette er forhåpentligvis begynnelsen av fire nye år med et Senterparti-styrt Stjørdal, og med det et annerledes Stjørdal, innledet ordføreren med til de omtrent 30 listekandidatene.

Han snakket om forrige valgkampåpning, den gang på Trudvang i Lånke. Han snakket om fradelingspolitikken som er gjennomført, og la fram resultater av den.

– Lokalpolitiske valg utgjør en forskjell i livene til folk. Hvor mange familier i Stjørdal ville ikke ha fått godkjent sine fradelingssøknader hvis vi ikke hadde hatt flertall i plankomiteen sammen med våre samarbeidspartier? Gjennom årene er det mer enn 1000 personer som har fått anledning til å realisere sine liv for seg og sine der hvor de ønsket, sa ordfører Ivar Vigdenes, som selvsagt i Kimen, også var innom temaet Kimen.

– Kimen ville ikke blitt realisert med et annet flertall, slo han kategorisk fast.

Senterpartiet har hatt oppsiktsvekkende resultater i Stjørdal ved de siste lokalvalgene, og i en meningsmåling Stjørdals-Nytt gjorde i vår, oppnådde de historisk høye tall. Det er disse resultatene Vigdenes håper å oppnå gjennom sin formaning til listekandidatene mandag kveld. I løpet av de kommende fem ukene vil dere garantert høre Senterpartiets ordfører og hans mannskap framføre partiets nye slagord til denne valgkampen: Velferd og vekst i by og bygd. Uten eiendomsskatt.

Les forrige sak:
Nicklas Frenderup (t.v.) er Stjørdals-Blinks nye keeper. Her sammen med sportslig leder, Håvard Fuglem. (Foto: Christer Kristoffersen)
Landslagsaktuell keeper klar for Blink

Har spilt i norsk 1. divisjon de siste to sesongene

Close