7 °C Stjørdal, NO
22/03/2019

– Vi kan bedre!

Lars Andreas Bjørngård spilte en meget god kamp i forsvaret for Fram og gleder seg til kommende oppgaver.

 

Et spent lag fra Skatval løp ut på kunstgressbanen på Byåsen for å møte hjemmelaget til årets første seriekamp i G 19 1. divisjon.

Fram var fra starten på høyde med sine kjappe motstandere som avsløre gode tekniske ferdigheter. Etter ti minutter serverte Byåsen et langskudd opp i hjørnet utenfor keepers rekkevidde: 1-0. Og bare fem minutter senere økte et velplassert skudd helt ned i keepers venstre hjørne ledelsen til 2-0. Men så fikk ikke Byåsen flere store sjanser. Fram spilte tålmodig pasningsfotball uten at det skapte store sjanser før pause selv om det virket fra defensivt.

Etterpå var det en ny og frisk vilje i Fram-laget med større vilje. 48: Håkon Amdal hadde en fin avslutning rett over. 53: Frispark fra farlig posisjon av Mats Lillebo som ikke treffer helt. 58: Lillebo kommer seg fint fri på høyre side og slår inn foran mål, men ballen går forbi alle. Rett etterpå blir Fram to ganger avblåst for hårfin offisde i god posisjon.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Spillerne løper forbi og spør trener Bjørn Johan Nytrø i farten: – Hvor mange sjanser skal vi ta? Hvor tålmodig skal vi være? Bjørn Johan: – Vi får sjanser! Fram varter opp med gode pasninger og spiller meget godt i forsvar. Byåsen kjenner presset, men klarer å ri av stormen. Dermed ender debuten med et hedelig resultat mot Byåsen som med sitt brede spillergrunnlag alltid kjemper i toppen av G 19 1. divisjon.

 

– Det bor mer i dette laget enn vi fikk vist i dag. Nå er det neste kamp mot Ranheim på Framnes lørdag som teller. Vi gleder oss til å sesongdebutere på hjemmebane og håper på støtte fra mange skatvalinger og andre som har lyst til å se underholdende fotball, sier Bjørn Johan.

– Er det første gang Fram spiller i G 19 1. divisjon?

– Ja, det er første gang siden samlingen av kretsene som ga oss Trøndelag Fotballkrets i 2001. Men Fram hadde et lag i interkretsserien i 1995. Det var også på samme nivå. Men det er veldig god trening for spillerne å møte motstand på dette nivået, sier Bjørn Johan Nytrø som også ser fram til sesongstart i 4. divisjon i neste uke når Bjørgan kommer på besøk neste torsdag.

Les forrige sak:
Næringsforumet ser muligheter

Logistikknutepunkt i Stjørdal - en mulighetsanalyse   I forbindelse med frokostmøte […]

Close