4 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

– Vi kan veilede på veien til å finne svar på spørsmål

Birgitte Smolan og Karianne Leren tilbyr behandling og veiledning

Birgitte Smolan og Karianne Leren tilbyr både healing, coaching og veiledning i Energirommet i 3. etasje på Torgkvartalet i Stjørdal. Tilbudet ligger lokalisert ved Berit Byberg sin klinikk Birgitte Smolan og Karianne Leren tilbyr både healing, coaching og veiledning i Energirommet i 3. etasje på Torgkvartalet i Stjørdal. Tilbudet ligger lokalisert ved Berit Byberg sin klinikk.

Et nytt behandlingssted innen veiledning, samtaleterapi og healing er etablert i 3. etasje i Torgkvartalet. Energirommet består av to erfarne damer i en rolig og god atmosfære.

Det lyser dunkelt fra levende lys i rommet. Behandlingsbenken er innbydende omgitt med duse farger og gode dufter. Innehaverne av Energirommet i Torgkvartalet er Karianne Leren (50) og Birgitte Smolan (46). Karianne tilbyr healing, coaching, veiledning og samtaleterapi med bakgrunn i sitt medlemskap i Norsk spiritualistisk healingforbund. Klarsynthet er blant hennes egenskaper som gjerne deles med kundene ved behov.

– Jeg har daglig kontakt med kunder som kan ha utfordringer med egen helse. Stiv nakke, ømme muskler, smerter i kropp, hodepine eller migrene. Det kan også være en dypere forståelse bak årsakene. En behandling hos meg handler i stor grad om å hente ut positivitet i sinn og kropp. Ved mangel på energi eller trøtthet i hverdagen, tilbys også healing som kan gi noe av energien og positivitet tilbake, sier Karianne Leren. Trygghet og imøtekommenhet ligger sentralt sammen med taushetsplikt overfor kundene.  Karianne tilbyr også renselse av hus eller bolig ved behov.

Samtale og veiledning blant stearinlys

Birgitte Smolan (46) tilbyr Emotional Fridom Technics (EFT) som er en form for tankefeltterapi. Dette benyttes i samtaler med kunde, og et av målene i en samtale er å frigjøre gode og positive tankesett.

– EFT et mål for å redusere de negative tankene. EFT går på energibanene i kroppen, der jeg bruker tappeteknikk for å løse opp i negative følelser som ligger lagret i kroppen. Jeg jobber med energier til det mentale hos mennesker som gjerne møter vanskeligheter i livet. Naturlig er det også å benytte egen livserfaring i møtet med kundene, sier Birgitte.

– Personlig har jeg kunnskaper og ferdigheter som gjør at jeg ser hele mennesket og benytter klarsyn og intuisjon. Disse evner har jeg med siden jeg var barn, sier Birgitte Smolan. Hun har et ønske om at alle mennesker generelt skal føle seg fri, stå opp for seg selv og oppnå bedret selvtillit.

– Ingen samtale skal bringe redsel hos kunden

– Hva snakker dere med kunden om som kun blir igjen i rommet?

– Hos oss er det viktig å kunne si at ingen samtale skal bringe redsel hos kunden. Vi kan veilede på veien til å finne bedre svar på spørsmål. Når vi begge tilbyr healing her i Energirommet, er målet å starte en renselse av kropp og sinn. Rådgivning kan også legge forholdene bedre til rette for å gjøre egne gode valg, sier Birgitte Smolan. Hun praktiserer også tarot for den som ønsker å se inn i fremtiden.

– Hvor mange behandlinger eller konsultasjoner anbefales?

– Akkurat dette er helt opp til kunden selv, men vi kan rådføre oss under veis i forståelse med kundens behov. Det er også mulig å tilby kanalisering eller mediumskap via telefon. Vi har begge dialog med andre i alternativmiljøet også, sier Birgitte og Karianne på Energirommet. Begge har deltatt på 2-årig kurs i Trondheim hos Chriss Grendstadbakk. Damene i Energirommet planlegger en minimesse i slutten av november måned med flere utstillere.

Les forrige sak:
Elisabeth Matheson (bildet) skal fortelle om Marit Morsets historie. (Arkivfoto)
– Det vart dyrt, fedrelandet

Marit Morsets historie bakgrunn for film i Selbu

Close