11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

– Vi ønsker dem lykke til

SHK-lederen innrømmer at det har vært litt grums

SHK-leder Stein Roger Hagen (innfelt) ønsker spillerne som nå forlater klubben lykke til. Samtidig innrømmer han at det har vært litt grums. SHK-leder Stein Roger Hagen (innfelt) ønsker spillerne som nå forlater klubben lykke til. Samtidig innrømmer han at det har vært litt grums.

Mange sentrale spillere forlater Stjørdal Håndballklubb (SHK). Det har SHK-lederen stor forståelse for.

– Vi synes det er spennende at de ønsker å prøve seg høyere opp i divisjonene. At de eldste av disse forsvinner skjønner vi i og med at de ønsker seg nye og større utfordinger. De yngste, 2002-modellene skifter klubb på grunn av at de starter på videregående skoler og satser fullt på håndball i Østlands-området, sier Stein Roger Hagen, som er leder i SHK.

LES OGSÅ: SHK mister storscoreren!

SHK har inngått samarbeid med Levanger Håndballklubb, og det innebærer at SHK uansett ikke kan rykke opp fra 3. divisjon kommende sesong.

– Men det sportslige tilbudet vi får i samarbeidet med Levanger blir veldig bra. Våre beste spillere får dermed spille i 2. divisjon, og samtidig bidra i 3. divisjon for oss, sier Hagen.

Håper de lykkes

Han er ikke bitter i det hele tatt på spillerne som nå velger å skifte beite.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi ønsker dem lykke til, og håper virkelig de står på og oppnår det de ønsker å oppnå, sier Stein Roger Hagen.

– Men når så mange av de beste spillerne forlater klubben på samme tid er det vel ikke bare på grunn av at de ønsker seg opp og fram? Har det vært uoverensstemmelser i klubben den siste sesongen?

– Jeg skjønner at det spørsmålet kommer. Selvsagt har det vært litt grums, men mesteparten av dette er ryddet opp i. Klubbskiftene skyldes flere årsaker. En del av dem gir uttrykk for at de ønsket en miljøforandring og det har vi selvsagt respekt for.

– Er det flere spillere som er på vei bort fra SHK?

– Det kan tenkes at det forsvinner en eller to til, men det er også mange på vei inn til klubben, sier SHK-leder Stein Roger Hagen.

Satser på landsserier

Ambisjonene til klubben står ved lag, men det kan altså ikke bli opprykk kommende sesong. På 16- og 18-årsnivå opprettholdes satsingen på å kvalifisere til landsserier.

– Det står ved lag. Vi satser på å kvalifisere oss til Lerøy-serien for 18-åringer og Bring-serien for 16-åringen. I tillegg stiller vi med damelag i 4. divisjon. Kanskje blir det ett 16-årslag mindre kommende sesong enn det var forrige sesong, sier Stein Roger Hagen.

Les forrige sak:
UT PÅ TUR: Arrangørgruppen håper på hundrevis av turgåere og tusenvis av turer igjen. Fra venstre: Frode Aune, Odd Palmer Stenmo, Per Olav Stormo, Roger Lindgren, Anne Marken og Alf Olsen. Ivar Kværnmo og Bjrøn Madslangrud var ikke til stede da bildet ble tatt.
Hundrevis skal ut på tur

- Vi vet at de står og spøler i grusen etter å komme i gang

Close