16 °C Stjørdal, NO
16/08/2018

– Vi sier ikke nei til Kvislabakken

|| Gunnar Uglem (MDG) er leder for komite levekår i Stjørdal.||
Nardo Bil XC90 – post
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post

Sist oppdatert

Gunnar Uglem fra Miljøpartiet De Grønne (MDG) understreker at vedtaket i komiteen denne uken ikke er det samme som et nei. 

– Vi har gitt administrasjonen i oppdrag å se på sentrumsskolene under ett. Utgangspunktet er følgende: Det er Halsen skole som bør har en overkapasitet i sentrum for å møte uforutsette utfordringer. Komite levekår ser på Kvislabakken skole som en en-paralleller. Det skal den fortsatt være med bakgrunn i dagens prognoser, men det er utfordringer på enkelte årstrinn på Kvisabakken med for store kull, sier Gunnar Uglem.

Han poengterer at politikerne har kontakt med skolen om situasjonen. 

Franzefozz mai18 banner

– I dialog med skolen oppfatter vi ikke situasjonen som akutt. Kvislabakken skole har gjort en veldig god jobb for å møte denne situasjonen. Alt tyder på at skolen har god kontroll. Nå har administrasjonen i Stjørdal kommune fått rom for å fremme forslag knyttet til Kvislabakken skole. Det er ingen ting i vårt vedtak som hindrer dette, understreker Uglem, som igjen ønsker å presisere at en samlet løsning for sentrumsskolene i Stjørdal må ta utgangspunkt i Halsen skole. 

– Hva vil du si til engasjerte foreldre på Kvislabakken?

– Jeg er kjempeglad for at de engasjerer seg. Det håper jeg de fortsetter med, men som politiker er jeg tillitsvalgt for alle innbyggere i hele kommunen. Det krever et samlet overblikk, sier Gunnar Uglem som har vært i dialog med leder Halvor Husbyn i FAU på Kvislabakken skole og invitert seg selv til FAU-møte for å snakke med foreldrene.

Les forrige sak:
||
Tatt med store mengder narkotika og dopingmidler

Det var under en ransaking hjemme hos malvikingen i mars i […]

Close