-3 °C Stjørdal, NO
26/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

– Vi skal tåle 14 dager med stengte dører

Marius Børseth ved Hell Treningsstudio er optimist på tross av nedstengingen

På tross av 14 dager med stenging av treningssenteret på Hellsentret, sier daglig leder Marius Børseth at vektene og dagene ikke blir for tunge. Han er optimist og ser frem til åpent treningsstudio igjen innen rimelig tid. Arkivfoto: Frank Skaufel På tross av 14 dager med stenging av treningssenteret på Hellsentret, sier daglig leder Marius Børseth at vektene og dagene ikke blir for tunge. Han er optimist og ser frem til åpent treningsstudio igjen innen rimelig tid. Arkivfoto: Frank Skaufel

– Vi er i god dialog med huseier og vi skal tåle 14 dager med stengte dører. Det sier daglig leder Marius Børseth ved Hell Treningsstudio.

Når kommunen satte kroken på dørene til alle kommunens treningssentre, måtte også manualer og vekter få ligge rolig og ta ferie hos Hell Treningsstudio, men stengte dører betyr også tapt omsetning for daglig leder Marius Børseth.

– Det er jo trist at medlemmene våre ikke kan benytte mulighetene til å trene hos oss. Alt av utstyr er på plass og vi er godt utrustet til å møte alle som vil trene. Nå i en tid rett etter julefeiring skulle vi gjerne hatt åpne dører her på Hellsenteret, sier en litt oppgitt treningssjef ved bredden av Stjørdalselva.

– Hvilke forberedelser gjør dere for å redusere tapene med stengte dører?

– Nå har heldigvis huseier vært i forkant med å møte oss i en trasig situasjon. Vi ble rammet hardt også fra mars måned i fjor. Det er 14 dagers stenging av alle treningsmuligheter i senteret, men den perioden skal vi nok greie oss. Da handler det om å gjøre lokalene våre enda mer attraktive i en rolig tid på treningssenteret. Vi gleder oss til å møte medlemmer og nye folk på trening når nedstengingen er over, da åpner vi dørene igjen sier Marius Børseth.

Les forrige sak:
I to år har Odd Petter Haugseth jobbet systematisk med gårdsmuseet. - Jeg har fått erfare at det krever mye arbeid å ta vare på gamle gjenstander, sier han.
Lager museum for 1960- og 70-tallet

Odd Petter Haugseth har flyttet sin samling inn i låven på Nedre Stuberg

Close