7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

– Vi vil ha buss til Meråker Alpinsenter!

Ønsker BUSS TIL MERÅKER: - Vi har startet Facebook-gruppe for å rekruttere så mange passasjerer som mulig, sier f.v. Kristian Arntzen, Lars Nesvold og Jørgen Døsvik som alle elsker å kjøre ”twintip”.

– Vi ønsker at bussen til Meråker stopper i Meråker Alpinsenter!

 

Det sier stjørdalsguttene Lars Nesvold, Jørgen Døsvik og Kristian Arntzen som alle går på Stokkan ungdomsskole og gleder seg til de kan kjøre på ski. Og da er det ”twintip” som gjelder:

– Og da vil vi helst dra til Meråker som har veldig fine forhold for oss. Men da ønsker vi at bussen kjører bortom alpinsenteret, sier guttene som har startet Facebook-gruppa ”Buss til Meråker Alpinsenter” for å gjøre NSB oppmerksomme på at det er mange som ønsker dette tilbudet.

– Bare i løpet av noen få dager har vi fått 115 medlemmer, sier Kristian som forklarer: – Det er litt for langt å bære skiene helt fra E 14 og opp til bakken. For et par år siden kjørte bussen oppom. Vi håper den kan gjøre det igjen, sier han håpefullt.

– Vi betaler gjerne noen kroner ekstra for at bussen kjører oppom alpinsenteret. Det behøver slett ikke være alle avganger; det holder med en avgang oppover om morgenen og en ned utpå ettermiddagen. Med stopp i Meråker bruker vi mindre tid på reise hvis Storlien er alternativet. Med buss kan vi reise på egen hånd og slipper å mase på foreldrene våre for å kjøre, sier han.

– For oss som kjører twintip er bakkene bedre i Meråker enn på Storlien, sier Lars Nesvold som i likhet med Kristian og Jørgen også kjenner twintip-miljøet i Freidig og har trent med dem: – Rødde folkehøgskole har et eget tilbud med lærere som også stiller opp for klubben, sier han.

Bønn til NSB:
– Men vi har altså en bønn til NSB: Kjør oppom Meråker Alpinsenter i vintersesongen! Dere får garantert flere passasjerer samtidig som NSB på denne måten yter idrettsungdom en stor tjeneste, sier Kristian, Jørgen og Lars som håper enda flere vil slutte opp om Facebook-gruppa: – Vi håper på et positivt resultat, sier de.

Les forrige sak:
Fikk sin store drøm oppfylt: Johan Kristoffersen i Samtale med Steinar Vordal.
EM-rallycross forberedes

  Etter at FIA ga klarsignal til at neste EM-runde i […]

Close