8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Videre i Idol med store stemmer og masse sjarm

Både Even (15) og Vilde (21) fikk gullbillett fra Idol-dommerne

Vilde Reitan Vassbotn sjarmerte og imponerte både dommerne og TV-seerne under Idol-auditionen. Madcon-Tshawe var iallfall svært så begeistret. (Foto: Thomas Andersen/TV2)

Både selbyggen Even Haarstad og stjørdalingen Vilde Reitan Vassbotn fikk hver sin gullbillett og er dermed blant de drøyt 100 som er videre i årets sesong av Idol. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Even Haarstad ble sendt til værs av Tix som virkelig likte det han så og hørte fra den unge selbyggen. (Foto: Endre Forbord/TV2)

Haarstad hadde med seg kompis Henrik Løvø Aune på keyboard og med sin store stemme sang han «If I Ain´t Got You» på en slik måte at dommerne sa et trestemt ja til videre Idol-deltakelse for selbyggen.

Stjørdals-jenta Vilde Reitan Vassbotn (21) er for tiden i HM Kongens Garde og fikk et par timer fri fra tjenesten for å delta på audition i Oslo. Nå kan det bli spørsmål om flere timer fri for gardisten som smeltet hjertene til alle tre dommerne. Jazz-låten «Jump for joy» funket helt utmerket og Madcom-Tshawe, Tix og Silje Larsen Borgan var helt enige om at Reitan Vassbotn skal videre i årets Idol.

De to lokale stemmene skal nå videre til en såkalt bootcamp i Nydalen i Oslo, sammen med drøyt 100 andre fra hele landet.

Les forrige sak:
Bøgda slipper ny låt i dag

Her kan du høre "Spreng"

Close