8 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

– Viktig å samarbeide godt med alle flertall

|| Ordfører Ivar Vigdenes.||

– For det første vil jeg berømme alle involverte i stemmestyrer og som valgfunksjonærer for et godt gjennomført valg. Som leder av valgstyret er det ikke fritt for at du møter valgdagen med en viss spenning. Jeg var så heldig å få anledning til å besøke alle valglokalene og på den måte møte det lokale demokratiet.

– Hva synes du om valgresultatet?

– Først vil jeg si at jeg som ordfører har tro på å kunne samarbeide godt med det til enhver tid sittende stortingsflertall. Det er viktig for Stjørdal. Fra politisk ledelse i Stjørdal kommune skal vi samarbeide med regjeringens og dens medlemmer uansett hvem som bekler postene, sier ordfører Vigdenes.

Forplikter

– Som Senterpartist gleder jeg meg over det beste valgresultatet siden 1993 og et av de aller beste som partiet noen ganger har oppnådd. Det er hyggelig å møte en ny stortingsperiode med større styrke. Et slikt valgresultat forplikter i å søke gjennomslag for de som har stemt på oss. Dette er helt uavhengig av hvem man måtte samarbeide med for å realisere politiske resultater. Jeg er glad for at Senterpartiet fortsatt har en så dyktig person som Marit Arnstad som parlamentarisk leder. Som stjørdaling er jeg glad for at Marit har en så sentral rolle i det politiske landskapet, sier Ivar Vigdenes.

– Gjør vårt ytterste

– Nå går vi inn i en spennende tid i Trøndelag med samling av våre to fylker fra nyttår. Derfor er det viktig for oss i Stjørdal å samarbeide godt med alle representanter enten de kommer fra sør eller nord. Det er gledelig å kunne konstatere at Stjørdal har et godt forhold til sentrale myndigheter enten regjeringen er rødgrønn eller blåblå. Vi skal gjøre vårt ytterste for å opprettholde den gode kontakten, sier ordfører Ivar Vigdenes.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
Fylkesrådet gir 1,5 millioner til bredbånd i Stjørdal

Stjørdal kommune har søkt om midler til fire ulike utbyggingsområder.  - Stjørdal […]

Close